Stránky

Velikonoční kalendář

Česká televize stejně jako k loňským Vánocům nabídla k letošním Velikonocům krásný interaktivní kalendář. Napjatou atmosféru z předvánočního shonu vystřídala na náměstí radost a dobrá nálada z příchodu jara - škoda, že v reálu si na ni ještě musíme počkat. Děti se opět můžou těšit na postupné odkrývání malých dárečků stejně jako na postupnou dávku obrázků a hudby s velikonoční tématikou.
Autorkou kreseb je Lucie Lomová, která o kalendáři moc hezky píše na svém blogutyyo.cz/velikonoce
Skvělá velikonoční nadílka se skrývá pod žlutým puntíkem u plešatého pivaře.) Po rozkliknutí se zobrazí Velikonoční televize, kde najdete odkazy na velikonoční tradice, příbehy, recepty i DIY tipy.)

Kalendář nám zpříjemnil další březnový víkend pod nulou - aspoň z počítače na nás jaro už dýchá.) A v týdnu jsem se tak trochu pokusila přivolat i léto - využila jsem totiž akci na dětskou kolekci H&M Conscious a pořídila Domi krásné motýlkové šatičky. Na jejich venkovní provětrání si ještě musíme počkat, tak aspoň děláme parádu ve školce.)
www.hm.com
Krásní motýlci, 50 pct organické bavlny a cena 129 Kč - neodolala jsem.)
www.hm.com

11 komentářů

  1. Krasny den,
    o velikonocnim kalendari jiz vim a tesim se,az nase dvojcatka budou starsi na takovehle zajimave a naucne hry.A saticky jsou proste kouzelne,dekuji za tip,taky neco tak krasneho musim poridit nasi Eli.Zajimavy blog se zajimavymi illustracemi.

    OdpovědětVymazat
  2. Už vánoční kalendář se mi líbil, tento je taky roztomilý :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano a myslím, že i fakt zábavný a poučný.)

      Vymazat
  3. Oh, ta dětská kolekce je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee ... až je mi líto, že je jen pro děti.))

      Vymazat
  4. Díky za tip ma kalendář. Při tom našem hromadném marodění se bude hodit cokoliv, co nás zabaví alespoň na dvě minuty :-)
    A nad šatičkami achám. Loni v létě jsem v H&M dcerce koupila ve výprodeji šaty na léto letošní. Puntíky, kytičky, motýlci...no krása. Jenže se obávám, že to naše podměrečné dítě do nich doroste možná tak v pubertě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, ha, máme doma stejný případ:)) Tyhle jsou nám taky trošku velké, ale i tak moc sluší:)

      Vymazat
  5. Iri, kalendář je naprosto úžasný. Mám radost...děkuju ;-). A ty šatičky by se mi líbily i ve "velkém". Děti mají štěstí, že se pro ně dělají tak roztomilé věci.

    OdpovědětVymazat
  6. To teda mají:) Ale motýlci určitě letos budou hitem i na šatech pro "velké", jdu to prozkoumat neb po nich taky toužím.)

    OdpovědětVymazat
  7. Saticky jsou krasne. Snad uz konecne privolaji to jaro!

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)