Stránky

Happy Easter

V dětství jsem fascinovaně pozorovala nejtalentovanější tetu z rodiny, jak precizně maluje kraslice. Zdobila je voskem a vypadalo to naprosto profi. Patlala jsem vedle ní vodovkové motivy a představovala si, že až budu "velká", taky mi to tak půjde. Nešlo. A pořád nejde. I když mám kreslení a další výtvarné činnosti ráda, malování vajíček mi prostě nejde. A tak jsme s Domi patlaly. Obě s podobnou mírou šikovnosti. Domi to šlo možná o trochu líp:)
Naše dvě nejméně nepovedená vajíčka.) Happy Easter všem:)
Péct jsme letos taky nějak nezvládly. Místo mazance jsme dnes posnídali rumové perníčky. Nádivku nahradí krůta na zelenině, která je právě v troubě. Je to naše jednoduché a osvědčené jídlo. Nakrájíte cibuli, mrkev a papriku, dáte do pekáče, položíte na to krůtí stehna, zalejete vodou, přiklopíte a hoďku a půl pečete. Napoprvé jsem nevěřila, že to bez másla bude dobrý, ale je. Moc:)
Perníčky nejsou moc fotogenické, a tak je nahradilo Domčino cukroví z dětské kuchyňky. Vintage slepičky jsou dílem naší babičky. Zajíček-košíček jsme s Domi vytvořily na výtvarných dílničkách ve školce a svítícího zajíčka jsem pořídily v e-shopu Kokino Design blogerky  Caryfucky

8 komentářů

  1. Iri, teda ty jsi hotová malérečka. Nedávno jsem viděla pořad, kde se podobně zdobilo lepením slámy v těchto tvarech. No uff, mě stačily ty ovesné vločky :-) Tak ať vám holky koledníci moc nezmalujou zadečky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Iri, dokonale, kez ja bych se zmohla k necemu takovemu!

    OdpovědětVymazat
  3. No, jako nááhodou, myslím, že se velmi podceňuješ, je to velká krása! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vajíčka jsou krásná,originální. Hezký velikonoční čas. Eva

    OdpovědětVymazat
  5. mne lepsie ide varenie vajicok ako ich zdobenie :)
    a praca sa ti nahodou vydarila ...

    http://katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Všem vám moc děkuju! Výhodou blogu je, že člověk může ukázat jen to hezčí:))

    OdpovědětVymazat
  7. Vajíčka jsou moc povedená! Vajíčkového kohoutka upřímně závidím! Zdravím zajíce - vidím, že je v dobrých rukou .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyřídíme pozdravy, každej večer mu přejeme dobrou noc a občas ho zapojíme do her - snažíme se, aby se cítil jako doma:))

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)