Stránky

Nevinné lži - vyhlášení Giveaway

A máme to za sebou. Osm Nevinných lží, osm příjemných večerů. Pravidelně jsem se těšila na nedělní rituál, i když ne vždycky splnil moje očekávání. Díl Hvězdička o virtuální blogerce, na který jsem se těšila nejvíc, byl vyloženě slabý. A i když mě ostatní díly celkem bavily, chyběla mi u nich větší propracovanost a hlavně jiné, více inscenační schéma. Ze všech jsem totiž měla pocit zkratkovitého filmu, což byla škoda. Charaketery bych více propracovala, dialogy rozšířila. Ale herci byli úžasní, oblečení krásné a interiéry stylové. Shrnula bych to tak, že dokonalá forma (vizuální.) v tomhle případě předčila obsah.

Ale teď už k vám, milým čtenářkám. Děkuju za vaše komentáře, za které jedna z vás dostane slibované hrnečky. Kdo to bude, kdo to je? Velmi milá a talentovaná osoba, Lady taštička, Rosa Mitnik:)
Všem účastnicím děkuju, Rose gratuluju a na závěr přidávám to vizuální nej z Nevinných lží.) Chtěla bych sem dát překrásné outfity Ani Geislerové, nádherný byt T. Vilhelmové alias Terezy a taky Eamsovic ptáka, který se objevil v dílu Chromozom, ale na fotkách to není vidět, a screenshotovat záběry z jednotlivých epizod se mi nechce, tak aspoň takhle:):
 Honza Plouhar v Čisté práci odvedl naprosto famózní práci. Podle mě náš nejcharizmatičtější herec vůbec, www.ceskatelevize.cz
Hvězdička byla strašná, ale Tereza Voříšková byla krásná.), www.ceskatelevize.cz
A kuchyň otce Matěje a Anežky velmi stylová, www.ceskatelevize.cz

8 komentářů

  1. Ahoj Iri,s tvym hodnocenim NL musim souhlasit. I s tim, co me(a i tebe) v kazdem dilu zaujalo. Libil se mi i byt T. Brodske. Pro me top dily byly:Pod hladinou, Cista prace (Plouhar byl fakt dobrej), ale nakonec i vcerejsi Byl lasky cas. Je fakt, ze spousta dilu spis "imageovych" nez aby mely nejaky extra dej. Jeste ze to nekde zachranovali ti herci:) Hezky den,Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovo "imageových" je přesné, to jsi vystihla.) A Byl lásky čas se mi taky docela líbil, ale hlavně díky našim skvělým herečkám. Jestli pak i v současné generaci vyrostou takové?:)

      Vymazat
  2. Nevinné lži - joo nedělní rituál, vždy jsem se moc těšila. Televizi od 20hodin moc nestíhám, ovšem v neděli to bylo jinak :o)) Souhlasím Hvězdička se mi také jevila dějově nejslabší, ovšem herecké obsazení super, tak jako v každém díle. Stylové prostředí, super outfity, bude mi ta nedělní chvilka chybět.
    Pěkný den Iri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to mě taky, přiznávám, že jsem se na ni ráda odvolávala:) Prostě to byl čas jen pro mě, ani nechápu, jak se mi to povedlo zavést:)) Teď se těším na nový seriál Čtvrtá hvězda o hotelu s herci z Dejvického divadla. Ale až na podzim.) A Tobě taky pěkný den, Martino, díky za návštěvu:)

      Vymazat
  3. Přiznám se, že neděli 20:00 nestíhám a tak doháním při žehlení na netu. U Chromozomu vůbec bylo, co se týče interiérů a architektury na co koukat. A čistou práci jsem zatím neměla sílu dokoukat, emočně mě to odbouralo už v polovině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, čistá práce byla hodně emočně náročná. A neměla bych Ti teda spoilovat, ale otevřený konec, mě fakt naštval.)

      Vymazat
  4. Za mě nejlepší Čistá práce a když mluvíte o těch interiérech, myslím, že právě ve filmu Hvězdička byla přímo kuchyň paní producentky Vrabelové. Už ji půjčila k natáčení několikrát, tak snad si pamatuju dobře. :-)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)