Stránky

Vichy

Rozhodla jsem se začít pečovat o svou pleť. Proč? Protože jsem v lékarně viděla překrásnou kosmetickou Vichy taštičku. Samozřejmě, že chci podporovat ruční práci namísto masové výroby nadnárodních gigantů, ale nešlo to jinak. Prostě jsem neodolala. Protože není volně na prodej, tak já, která tělo i obličej maže univerzálními krémy do stovky, jsem si pořídila růžovou péči na tvář za 600 korun. Krém má zajistit hladkou pleť se sjednoceným odstínem (a taky vyhlazuje vrásky, ale pšt, já žádné nemám.) 

Budu se každý den pečlivě pozorovat, jak moje pleť krásní a dám vám vědět:) Půjde to ruku v ruce s mým odhodláním zdravě jíst (a žít), což se mi od slibovaného úterka zatím moc nevede. Je teprve osm ráno, ale už se mi povedlo spořádat Kinder Bueno, několik čoko vajíček a jednu koblihu s jahodovu polevou. No nic. Zítra je taky den:)
Krásná, že jo?.)
A tohle se v ní skrývá - výživný krém na ruce, zklidňující odličovací mléko, pleťový mini krém, který mi zabrala Domi.), a vzorek extra krycího make upu.
A tady všechno pěkne pohromadě. Jen se na to dívám, už celá krásním.)

8 komentářů

  1. Krásný blog!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taštičku bych brala z obou stran. Velikonoce taky naprosto smetly moje snahy o to být na sebe hodnější. Už mám taky spády začít tím být krásná na pleti. Hezké dne .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeju hodně štěstí:) Já to svoje snahy zase dneska zkazila Babetou, já jí strašně miluju, koupila jsem ji Domi na sváču a.. taky se nasvačila.))

      Vymazat
  3. Nádherná taštička ani se ti nedivím , žes po ní hned chňapla.

    My Little World By Lori De Vaga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo, mám pro to omluvu, je prostě krásná:) A děkuju.)

      Vymazat
  4. Aho,prosím tě,poradila by jsi mi,jak si udělám v záhlaví ty rubriky na svym bologu?Jsem začátečník a moc s tím neumím=( prosím, napiš mi sem: http://ollollolo.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Od Vichy používám několik let make-up a jsem s ním moc spokojená. Taštička je krásná! Že bych si taky udělala radost? Díky za tip!

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)