Stránky

East, Meet West!

Kdybych bydlela v New Yorku, vydala bych se příští víkend na výstavu "East, Meet West". Umělci a designéři, kteří žijí a tvoří na americkém západním pobřeží od Seattlu až po Los Angeles, budou v rámci New York Design Weeku vystavovat svoje umění. Součástí akce je také pop up shop, kdy si návštěvníci budou moci koupit věci, které už nikdy znova v prodeji nebudou. Jedinečná příležitost, jak získat jedinečné design kousky. A pro nás v Čechách aspoň možnost pokochat se aspoň na dálku zase něčím novým.).
Akci spolupořádá můj milovaný web Design Milk. Fakt pěkná grafika.)

Zarážky na knihy a věšáček od značky Wolfum 
Bláznivá vitrína od Thomas World ...
... kterou bych brala i s celým tímhle interiérem. Byla by to moje pracovna, kde bych psala, kreslila, vyšívala a jinak tvořila.)
A poličku Rock Candy bych si představovala v dětském pokojíčku. Moc se mi líbí.
A na závěr něco decentnějšího. Ta kožená houpací síť na časáky mě prostě dostala. Para-Sling cofee table navrhnul designér Eric Trine
Vedlejším produktem virtuálního brouzdání po tvorbě západního pobřeží je objevení obchodu Poketo v Los Angeles. Podtitul "Art for your everyday" říká vše. Mají tak krásné věci. A cenově dostupné. Ale daleko. Chci hrozně do Kalifornie, brouzdat po pláži i těchhle obchůdcích a zlepšovat svou zatuchlou angličtinu konverzací s místními umělci. Tak třeba někdy.) 
Představte si, že tohle krásný tričko je právě ve slevě. Ze 30ti na 20 dolarů, no chápete to?.)



Obě tyhle peněženky od Andrey Kang chci a taky potřebuju:)
A závidím všem Kaliforňankám, které svému  mimi můžou obléknout tohle cute body se třemi medvědy .

2 komentáře

  1. To tričko už je jen za $10... Ale jen v L. A náhodou je fakt krásné, uvažuju o koupi, za takovouhle cenu... A ty peněženky! Vlastně se mi líbí všechno, co jsi vybrala. Děkuji za inspiraci!

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)