Stránky

SKIN IS IN

Když mi bylo tak dvanáct až patnáct, panovala móda krátkých triček. Já a moje kamarádky jsme se trendu většinou přizpůsobily pořízením trička ze sekáče, které jsme podle čáry nakreslené fixou ustřihly. Když jsme měly štěstí, narazily jsme na nějakou dětskou velikost, do které jsme se narvaly. Velkou vzácností pak bylo černé tričko nad pupík od Benettonu, které jsem si dovezla z Vídně. Ve škole jsem v něm byla za obrovskou kočku. Radost mi zkazila spolužačka, která mi tichým soucitným hlasem sdělila, že ten kdo nemá dokonalý břicho, by tahle trička nosit neměl. Pche.) Lepší oblý bříško než velkej zadek, pomyslela jsem si, a tričko hrdě nosila dál. Dneska bych si ho už rozhodně nevzala, ale trend je to znova. Odhalené břicho už je zase v kurzu:

Michael Kors, www.marieclaire.com
Takhle nějak vypadalo to moje tričko.) www.asos.com
Hedvábný vršek & other Stories.
A teď se podíváme, jak odhalená bříška ukazují celebrity, pro které je ploché břicho stejná povinnost jako třeba dokonale bílý zuby.)

Emma Watson při natáčení filmu Bling Ring, na který se chystám, a strašně těším:)
Kristen Stewart na Comic-Con
Cara Delevingne
Rihanna, www.vogue.com
Břicho Rihanny je rozhodně jedno z nejdokonalejších na světě.) A když už je o téhle zpěvačce řeč, víte, že ja fandou triček Drink Beer Save Water, na které stále běží Giveaway?.)

Rihanna píše svojí kámošce vzkaz na tričko Writable, že holky právě dorazily do Maroka.) FB Drink Beer Save Water

17 komentářů

  1. Tak že by se mi roky dřiny na pilatesu konečně nějak zůročily? Hi hi. Dobrý trend, ale řekla bych, že jen pro velice úzký okruh lidí. Na hezká bříška se ale kouká pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. haha ja jsem tehdy mela bricho fakt placate az vanockovite, ustrizene tricka ze sekace jsem nosila kazdy den, mela jsem jich nekolik, vetsinou jeste s nejakym uzasnym obrazkem, ktery jsem si anstrikala sprejem pres sablonu. a ted bych si za to nafackovala, ale nosila jsem tyhle trika i v zime, sice s mikinou a perovkou, ale i tak, jen si na to vzpomenu, tlucu hlavou o zed, jak jsem byla blba .) nastesti teda bez zdravotnich nasledku, uf ,) jo a oblibeny hit byly zahradniky (laclace) s uvazanou karovanou kosili kolem pasu a pres to sklopenym laclem, k tomu tohle kratke tricko a ucitelky si zvaly rodice do skoly skrze pohorsovani. mno, to byly casy ve druhaku na gymplu .))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně si tu dobu popsala. To byly časy.) Ale jak tak koukám kolem sebe, nostalgie po 90´s je čím dál větší, takže: This time wil be back.)

      Vymazat
  3. Na plochý bříška se už jen můžu závistivě koukat, dneska si raději pořídím delší tuniku :-) No a ta spolužačka, řekla bych, že Ti to tričko (i břicho záviděla), ještě že jsi na ni nedala ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. není to tak dávno co jsem si říkala,jak se mohly nosit tak krátké trička :) nj nikdy neříkej nikdy!!!a teď je nosím taky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak je tu Amy, která má naprosto dokonalý nohy i břicho.))) A ano, vrací se úplně všechno:)

      Vymazat
    2. haha :D ale díky Iri! :)

      Vymazat
  5. A kdy se to nosilo? Buď mě to minulo, nebo jsem jiná generace:)

    OdpovědětVymazat
  6. ploché brucho je podľa mňa jedna z najkrajších vecí na žene. Vyzerá to super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá, to jednoznačně. Na chlapovi konec konců taky.)

      Vymazat
  7. Ha ha...pěkné....jo holý břicho jsem taky nosívala ...dnes už by tak pěkné pokoukání nebylo :-))) Už roky řešíme s kamarádkou jak zase docílit plochého břicha , jednou jsme se snažili namotivovat tím, že další rok půjdeme do známeho baru plného našich známých v krátkém triku ...a to ať už naše snaha o ploché břicho dopadne jakkoli, pak jsme usoudili , že právě proto že se krátký topy už nenosí bylo by trapný i kdyby pod tím trikem koukal pekáč buchet...no koukám, možná by jsme to mohly aktualizovat:-))) Dík za připomenutí...to bejvaly časy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidíš a máte motivaci.) Budete sexy a zároveň trendy.) Jen si pospěšte, než trend přejde:)

      Vymazat
  8. Já si troufnu na leccos,ale tohle zrovna teda ne,nemám ráda svoje bříško:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, ale občas se na pár týdnů něco koukatelnýho vyrýsuje. Pak stačí kousnout do čokolády a je to zas pryč:D

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)