Stránky

Černý kalhoty, šedá šála.)

Tak jsem si říkala, že se vám po čase zase trochu ukážu. Mám totiž novou šedou šálu a černý kalhoty.) V sobotu jsem je provětrala na přehlídce Dreft Black Card konané v rámci pražského týdne módy. Vlastně jde o akci Prague Fashion Week, která má ale s tímhle pojmenováním utrum. Soud totiž minulý týden vydal předběžné opatření, ve kterém organizátorům název zakázal používat. Od roku 2003 ho má totiž zaregistrovaný podnikatelka Eva Benešová. Pokud vás téma zajímá, přečtěte si třeba článek v online verzi deníku E15, který s touhle informací přišel jako první. Web Iconiq.cz pak kauzu (naprosto skvěle) rozebral i z módního hlediska. V textu je mimochodem taky odkaz na brzy asi legendární pohled na módu Míra Valeše, který po zkušenosti s půlroční stáží v zahraničí nahlédl do české módní, vlastně fashion.) scény, aby zjistil, jak moc je to u nás trapná a nefungující záležitost. 

Tak a teď už k těm mým novinkám.) Doplňuje je bunda ze sekáče Quasimodo, boty ECCO, kabelka GOSHICO a triko od umělkyně Ludmily Smejkalové

Zkoušela jsem to fakt dlouho, ale už mě to neba. Pokus nechat si dorůst ofinu opět nevyšel a já si ji jdu příští týden ostříhat.)

Soutěž Dreft Black Card letos vyhrál Lukáš Macháček, který představil kolekci 13/14. Prezentovaná byla taky kolekce Gentlewoman od Jindry Jansové, která soutěž vyhrála loni. Mně se ale ze všeho nejvíc líbil model Karolíny Bosákové v pánském stylu.)


6 komentářů

  1. Je to smutný, že je to tady s tou vyšší módní branží tak špatné. Respektive, s její propagací, pár návrhářů máme fakt dobrých a zasloužili by si slávu nejen v zahraničí, ale i doma. Jenže, ve chvíli, kdy propagaci a akce s tím spojené řídí neználci bez vkusu, je to zlý.
    Alespoň, že Ty vypadáš zase tak krásně a světově. Moc Ti to sluší! Jo a Goshico na DM v sobotu bude :), ale to už asi víš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, mám z toho radost:) A děkuju:) A o "vyšší módní".) někdy hodíme debatu.)

      Vymazat
  2. Mě teda zaujala ta taška,ta je zajímavá:)

    OdpovědětVymazat
  3. omg ještě jedna zmínka o tom že prague fashion week nemůže být prague a porodím. osobně budu ráda, jakmile tyhle dva týdny rádoby módy skončí a budu mít alespoň jeden volnej večer...články si ráda přečtu díky za tip a užívej si nové kalhoty a šálu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tipuju minimálně na trojčata.) A díky, užívám si je, protože dělaj skvělý nohy, a šála se zatím tváří, že mě v zimě fakt zahřeje:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)