Stránky

Odhalená záda jako letošní trend

V posledním týdnu jsem byla obklopená módou a jsem tak plná trendů pro letošní plesy a svatby. Každá módní návrhářka vám sice řekne, že móda je individuální záležitost, a každý si má vzít právě to, co mu sluší, ale v něčem se přece jen shodnou: Pro aktuální období bálů, večírků i svatebních obřadů jsou hitem odhalená záda.)







Zdrojem všech fotek je můj board na Pinterestu No trousers. Já totiž šaty a sukně miluju a když mi bylo asi 15, snila jsem o tom, že založím značku Irenoir No Trousers.), která bude nabízet jen a jen šaty pro všechny příležitosti. Irenoir proto, že jsem milovala (a pořád miluju) černou.) 

A teď mi řekněte - chystáte se letos na nějaké plesy, večírky nebo dokonce svatby? A pokud jo, plánujete mít odhalená záda?:))

12 komentářů

  1. Iri, značka Irenoir je skvěláý název, rozhodně bys ji měla někdy použít, ať už půjde o cokoliv, co Tvá krásná kreativní hlava vymyslí :)
    Tancovat nechodím, mám se za děsné dřevo, ale ráda na dobře tančící koukám :). Jinak plesů obecně se nezúčastňuju, neb mě to nějak nepřitahuje. Ale obrázky z Plesu v Opeře sjíždim moc ráda :))).
    Odhalený záda jsou supr, ale měl by se k tomu přidávat i manuál, jaké prádlo, resp. podprsenku k tomu má žena nosit, protože tohle většina Češek nějak neovládá... :)
    Ale jinak, krása! Štíhlá a jemně vypracovaná záda jsou dost sexy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, jdu cvičit:)

      Jinak já jsem nechodila ani do tanečních, takže plesy moc neobrážím, ale občas se na nějakém vyskytnu, a užívám se právě tu přípravu.) A taky jsou vánoční večírky, že?:)

      Vymazat
    2. Jo, vánoční večírky se mně netýkají, leda, že bychom si udělali s Martinem doma nějaký vánoční večírek, protože oba pracujem z domova :))). Ale proč, ne, vlastně? To je dobrý nápad! Teď jsi mě přivedla na myšlenku teda! :)

      Vymazat
    3. No vidíš to, jaký letos budete mít zpestření:)

      Vymazat
  2. ja miluju takové šaty,je to sexy mnohem víc než kdejaký výstřih!na plesy se určitě chystáme,ale šaty s odhalenýma zádama si tento rok neplánuju koupit,takže půjdu ve starých,kde jsou záda odhalená jenom (aspoň) trošku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě Amy sluší všechno, ale výstřih na zádech by na Tobě, myslím, vyniknul obzvlášť:) Moc sluší takovým éterickým typům jako jsi Ty.)

      Vymazat
  3. Iri, škoda, že jsi tu značku nezaložila a krásné šaty nenabízíš. Já totiž o žádném obchodu s šaty krásnými překrásnými nevím, takže velká šance a konkurence nula:-) Já teda neplesám, ale šaty a sukně nosím všednodenně hodně, záda mám raději zakrytá. Kdybych vybírala z tvé nabídky, tak asi ty první, bez ornamentu a s manuálem, jak píše Myyna. Já bych byla složitá zákaznice:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty spadlý záda se mi líbí ze všeho nejvíc. Mám tenhle "vodní" výstřih ráda i vepředu (mírný.) No a co se týče prádla, do takových šatů je nejlepší mít malý prsa, aby žádný prádlo nebylo potřeba.) A značka třeba ještě bude:)

      Vymazat
  4. Já mám z plesů a vůbec prostor kde je víc jak pět lidí dost fobii, takže nechodím. Ale šaty nosím tuze ráda, zrovna na mě jedny páteční pracovní čekají. Model se mi líbí číslo jedna jako společenský a ten předposlední bych si určitě ráda vzala na léto, kdyby byl z nějakého méně nóbl materiálu. K prvnímu podprsenku "kuřecí prsa" k druhému žádnou. Značka má výborný zvuk a určitě bych s tím něco udělala, třeba si aspoň koupila doménu a tak. To se hodí, na někdy potom třeba ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ten předposlední střih třeba na lehkých letních šatech, ty bych brala.) A děkuju za motivaci, popřemýšlím o tom.)

      Vymazat
  5. Tenhle trend se mi moc líbí. Už jenom proto, že to není tak prvoplánové jako hluboký dekolt.

    A ty první šaty ... asi jsem se zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto rozumím, vdávat se v nich by bylo krásný.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)