Stránky

Ilustrované Vánoce

Když jsem při psaní článku pro Bonami narazila na tyhle ilustrované baňky, hned jsem je zatoužila mít taky. Dlouho jsem to ale odkládala. Autorka nápadu popsala stvoření baněk jako jednoduchou zábavu, přece jen je to ale grafická designérka, a pro ty je cokoliv "art" vždycky o dost snadnější než pro nás obyčejné smrtelníky, že? Navíc mě trochu děsila ta část s olepováním kousky papíru - bála jsem se, že povrch nebude dost hladký na to, aby na něj šlo ještě něco hezky nakreslit. Strach jsem ale překonala a pustila se do toho. Původně jsem chtěla udělat stejné obrázky jako grafička Tori, ale nakonec jsem se rozhodla jinak. V H&M Kids jsem totiž objevila košilku s krásným potiskem zvířátek. Chtěla jsem ji samozřejmě pro Domi koupit, ale byla tak mizerně ušitá, že jsem ji tam nechala. Obrázky jsem se ale inspirovala právě při vyrábění ilustrovaných baněk. Tori jich zvládla několik, já zatím jen dvě.)

Obrázek zvířátek mají v H&M ještě na pyžamku, škoda, že ho v Myslbeku neměli, pyžamka totiž dělají docela kvalitní. Jako podklad jsem využila polystyrenové baňky z papírnictví, obrázky lišky a kočky pak Domi vybarvila fixama se štětečkem z Hračkotéky.

Černobílé obrázky asi byly hezčí, ale Domi se tak těšila, až je vybraví, že jsem jí to ráda dopřála.) Nalevo ještě vykukuje baňka se srdíčky celá od Domi, vločky jsou z Harddecore.

Obrázky od Tori jsem se ale nakonec inspirovala a to při balení jednoho dárku. Samozřejmě jsem plánovala, že vlastní balící papír vyrobím ve velkém, aby všechny dárky byly zabalené stejně. Po pokreslení jedné A 4 jsem to ale vzdala.)


Baňky podle Tori

Balil se andílek Sony Angel a já se nemůžu dočkat, až ho Domi rozbalí, a já konečně zjistím, který z nich to je.) Jmenovky na dárky jsou od By Myyna.

4 komentáře

  1. Já se těším, až budu vyrábět všechny tyhle věci se svým synem :) Doufám, že ho to bude bavit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, co pozoruju z dílniček ve školce, tak chlapečci na tvoření tolik jako holčičky nejsou, ale třeba to u vás bude jinak:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)