Stránky

Že by první kosmetická recenze? Tak trochu.)

Mám jednu skvělou kamarádku, která docela často cestuje, a ze svých výletů mi vždycky přiveze extra krásné dárečky, co dokážou udělat obrovskou radost. Jmenuje se Ali.), a když se třeba vrátila z Austrálie, potěšila mě roztomilým krémem v tučňákový krabiččce od jihokorejské značky Etude House. Protože má ale zmáklý zahraniční beauty e-shopy, radost mi dělá, i když zrovna nikam nejezdí. Teď naposledy to bylo trio krémů od značky Gwdihŵ (Goody Hoo), která svá mazátka vyrábí ve Walesu z včelího vosku a bylinek. A to je další věc. Když vás totiž Ali něčím obdaruje, ať už je to kosmetika nebo třeba nějaká dobrota, můžete si být jistí, že je to vyrobeno z přírodních a zdraví prospěšných látek. Krémy mají skvělou kapesní velikost a praktické využití. Jeden je na rty, jeden na ruce a jeden na nohy. První dva nosím v kabelce.) Vkládám je do kočičí kosmetické tašičky od Goshico, do které se mi vejdou moje další každodenní nezbytnosti: černá tužka na oči, kapesníčky, mini krabička na vápník/zinek/ibuprofen/ a sešit od Lindy Retterové, do kterého aktuálně zapisuju své aktuální myšlenky. 

Kromě zmíněných věcí na fotce vidíte ještě odznáček "Praktická dívka". Ten nosím jako talisman štěstí, který mě má ochránit ve chvílích, kdy jsem naprosto nepraktiká. Takže mě chrání skoro pořád.)
Foceno v Městské knihovně. Knížka Zvídavý Leonardo je skvělá a Domi (i mě) moc baví.)

A když už je v nadpisu ta recenze, tak bych asi měla napsat, jak jsem s krémy spokojená. No velmi.) Krásně voní, a i když se zdá, že jsou hutné, snadno se roztírají, a kůži bleskurychle zjemní. A výtvarná stránka je taky moc milá. Gwdihŵ je velšské označení pro sovu, jejíž klid a moudrost je podle značky skvělým protipólem dnešního úspěchaného života plného stresu. Ano, ano, klid je přesně to, co tenhle rok hledám. A s jemnýma rukama mi to jde hned o něco líp.)

16 komentářů

  1. Strašně se mi líbí tvoje lékovka. A všechny takové drobnosti taky miluju v krásném balení! Úplně tě chápu! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já jsem se do ní hned zamilovala - asijská tvářička, to je hned.)

      Vymazat
  2. Super! Hned se musím podívat na odkazované stránky :) Krásný obal a funkční obsah, to je to, oč tu běží!
    Apropós, dneska jsem obě daly kosmetický post :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla nadšená:) A za chvíli z nás budou dvojčata - stejné legíny, stejný svetr, stejné téma na blogu:))

      Vymazat
  3. Každým postem s Goshico mě pomalu lámeš k pořízení vlastního kousku. Pokukovala jsem po nich i na Fashion marketu. A sešit od Lindy k zapisování přímo navádí! Moc hezký post :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) A z Goshico kousků je tenhle asi nejroztomilejší, mám ho moc ráda.) A Linda Retterová prostě umí, její věci mě moc baví.

      Vymazat
  4. Krémiky sú úžasné aj na pohľad. Tiež mám takéto prírodné vecičky rada. :) A trochu závidím kamarátku s tak dobrým vkusom. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Iri,
    Ty mas vzdycky skvele tipy, po Goshico uz koukam taky dlouho a ty kremy jsou taky nadherne! Nemohla bych si tvoji tasku ( celou) na jeden den pujcit:-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, ha, kromě těchto krásných věciček je tam ale taky o poznání méně krásnější bordel mix vizitek, propisek, časopisů, rukavic a dalších věcích, kvlli kterými nikdy nemůžu nic najít.) V tomhle je ta Goshico taštička praktická - co je v ní, najdu hned:)

      Vymazat
  6. túto kozmetiku zatiaľ nepoznám....vďaka za tip...

    OdpovědětVymazat
  7. Jee Iri, to je ale krasna kosmeticka recenze :-) Ani nevis, jak moc mi udelala radost! Jsem nadsena, ze se Ti sovi krabicky s mazatky libi a ze jsem se tak trefila do Tveho vkusu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou Tys mi udělala radost:) Ještě jednou merci, za to, že jsi.)

      Vymazat
  8. To mi pripomína, ako také malé drobnosti vedia zachrániť a napríklad v taký hektický deň byť stále za dámu, to je to čo sa nosí. Naozaj štýlové!

    OdpovědětVymazat
  9. Jú, Iri, tiež som (už) hrdou majiteľkou jednej čači Goshico kabelky (s koníkmi:-). A milého sovieho doktora Gúdy Hú som nadelovala pod stromček, tá plechovka a kresbička na vrchu, no a samozrejme ten obsah nemá chybu:-). Mám také podozrenie, že si jedného (aspoň) budem musieť objednať aj pre seba. A nemienim čakať do Ježiška.;-)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)