Stránky

A nákup na Nordic Day si užije ...

Hned vám to řeknu. Jen chvilku vydržte. A ne abyste hned rolovali dolů.) Nejdřív vám chci moc poděkovat za hojnou účast a vypsání vašich Nordic Day přání. Jednoznačně u vás vítězí úložné boxy, často jste zmiňovali taky polštářky a washi pásky. Přáli byste si taky doplňky do kuchyně, nějaké hezké obrázky a svícny i lucerny. A mnoho dalšího:) 

www.nordicday.cz

Přiznám se, že čtení vašich přání mě moc bavilo, a díky soutěži o nákup  na Nordic Day jsem objevila i několik zajímavých blogů, které mi dosud unikaly. Takže to je výhra pro mě a teď k výhře, která čeká jednoho z vás. Jak víme, jde o voucher v hodnotě 1000 Kč na nákup v internetovém obchodě Nordic Day, který nabízí designové kousky od skandinávských značek. Krásné kousky.) 

Nejdřív troch formalit: Do slosování jsem zapojila svou pětiletou dceru, kterou k designu vedu od raného dětství.) Vysvětlila jsem jí, o co jde, a moc ji to bavilo. Samozřejmě si na Nordic day taky hned něco vybrala, ale narozky má až v červnu, takže zatím nic nedostane.) Hezky ručně jsem sepsala všech 97 soutěžících, řádky nastříhala a zalepila washi páskou. Domi "balíčky" nasypala do naší oblíbené dózy (nebo-li hrnce na tajin, jak vím od milé Anne.) a pak jeden s velkou slávou vytáhla. Takže takové malé mezigenerační slosování, ze kterého vyšla vítězně ...

Dozvíte se pohledem na následující koláž:)




Milé Radce z blogu Venoška Made gratuluju a zároveň ještě jednou moc děkuju všem milým soutěžícím. 

Tak třeba zase někdy příště. Už teď se těším:)

15 komentářů

  1. tak někdy příště...
    uff, tie mäkčene(háčky) mi dali zabrať...

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju Venošce!
    Celý jsem to přečetla a nerolovala hned dolů, protože se teď učím trpělivosti :) ačkoliv jsem se nezúčastnila, stejně jsem byla zvědavá kdo vyhrál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, my s Domčou taky, normálka jsem to tady prožívaly a Ondra se nám smál:)

      Vymazat
  3. Ha,ja jsem taky Radka V.,i kdyz jsem se tak nepodepsala,uz sem myslela ze se na me usmalo stesti..ale soujmenovkyni gratuluju;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to mě mrzí, že jsem takhle vzbudila falešné naděje, ale určitě se usměje někdy jindy:)

      Vymazat
  4. Protože Venosku sleduji, tak si myslím, že tam to vítězství padlo naprosto přesně. Tímto jí gratuluji. Ne, že bych nechtěla vyhrát, ale mé srdce bije více pro Suomi. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšu si a pro příště se pokusím něco domluvitem s Marimekkem nebo Iittalou:))

      Vymazat
  5. Gratuluji převelice vítězce! A koukám jak puk, jak i z losování dokážeš Iri udělat tak krásnou koláž:) La Petite Anne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Děkuju, to dělaj ty podtácky, jsou děsně fotogenický.)

      Vymazat
  6. Jééééééé jupí já poprvé něco vyhrála, a nejlepší na tom je, že jsem se to dověděla až od kamarádky, která mi gratulovala a já vůbec netušila k čemu. Moc děkuji za příležitost hezké soutěže, vtipného vyhlášení....a to jsem se přihlásila těsně před koncem. Všem ostatním ze srdce přeji ať co nejdříve zažijí ten pocit co mám teď já......hurá na Nordic Day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je úžasné, ještě jednou velká gratulace, a doufám, že jste si vybírání náležitě užila:)

      Vymazat
  7. Gratulace vítězce,ale i tak děkuji,že mé jméno mohlo být v této úžasné nádobě,i když nebylo vytaženo :-D Krásná koláž !!
    Míla

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)