Stránky

Jak vyfotit interiér

Nad tím si docela často lámu hlavu. Obdivuju krásně nastylizované fotky a říkám si, že to přece nemůže být tak těžké, ale v realitě se jejich kvalitě nikdy nepřiblížím. Už jsem to tedy nevydržela a poprosila o radu ty nejpovolanější. Interiérové stylistky, blogerky, designérky i fotografy. Konkrétně třeba stylistku magazínu Soffa Lenku Hlaváčovou (nové číslo už je venku a opět se moc povedlo), Janu z blogu Jane at home nebo designérku Báru Perglovou. Jejich rady jsou praktické a inspirativní a můžete si je přečíst v dnešním článku v magazínu Bonami. A pak třeba něco doma vyfotit a zkusit na Bonami vyhrát celoroční kapesné ve výši 12000 Kč.

Víte, v čem spočívá krása téhle fotky od finské blogerky Riikky Kantinkoski? Stylistka, designérka a fotografka Bára Perglová vám to prozradí.

11 komentářů

  1. Skvělý nápad, Iri! :) Jdu to "naštudovat" :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Iri, moc děkuji za tento článek, který si ukládám a několikrát budu muset přečíst, aby něco málo z něj ve mně zůstalo. Já jsem na focení levá, tak snad se aspoň trošku zlepším. :-) Riikka je opravdu dobrá. Snad i proto mám její knihu, ač finsky neumím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že na focení nikdo není levý, jen to v sobě musí objevit:) A knížka musí být krásná. I beze slov.)

      Vymazat
  3. fantastický nápad...už dávno som zistila, že fotiť interiér nie je žiadna brnkačka....budem študovať a skúšať a učiť sa....jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem už párkrát narazila.) Tak mám radost, že se nápad na článek líbí.

      Vymazat
  4. Společnost mám opravdu skvělou a inspirativní :-) Tu finskou blogerku Riikku vůbec neznám, ale už jsem to napravila a mám ji v oblíbených - její blog je úžasný! Díky za super článek Iri :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc děkuju za skvělou spolupráci a přínosné rady. Jednou to chci umět jako Ty:)

      Vymazat
  5. Jo tak to si taky pěkně naštuduju. Focení mi dělá problém, protože u nás je prostě pořád tma a já donedávna neměla stativ. Teď jsem si pořídila jak ten, tak dokonce i dva reflektory, ale zas nemám vůbec čas nic takovýho dělat, chjo. Ale můj čas již brzy přijde!!! (ďábelský smích a la Darth Vader). Dík za článek! La Petite Anne

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)