Stránky

Nová koupelna bude zelená.

Když jsme se stěhovali do našeho současného bytu, byla jsem z některých věcí nadšená, jiné mě trochu štvaly. Koupelna se zařadila do kategorie číslo dvě. Je skvělé, že ji před zhruba patnácti lety zařizoval člověk, který se do ní nebál investovat. Díky tomu jsou skříňky opravdu stabilní, dlaždičky nepoškrábané a vana s umyvadlem bytelné. Jenže všechno je to příliš modré a nepříjemně nostalgické, protože design připomíná nevkusná 90. léta. Ale říkejte to doma, když všechno funguje. O rekonstrukci si můžu nechat zdát (aspoň dalších 15 let). A tak si ji aspoň představuju. Vana by šla pryč, její místo by zaujala dvě stylová umyvadla, dlaždice vystřídala betonová stěrka a na zdi by visel nový župan. Ten jediný si teda můžu koupit už teď.) Pokukuju po jednom od slovenské značky Lull. Se zelenými lemy a páskem. A chtěla bych taky zelené háčky, lavorek od Normann Copenhagen, lahvičku s dávkovačem na šampón, sůl do koupele a mýdlo na praní. Všechno v zelené, protože zelená uklidňuje, a to já teď hrozně potřebuju. Jaro mě zmáha a chce se mi strašně spát. To ale nemůžu, protože mám moc práce. Musím toho hrozně stihnout, změnit, vytvořit, dokončit a je toho tolik, že nevím, kde začít.)

Župan od Lull koupíte na Fleru, lavorek mají (jen v modré a růžové) na Točito, háček prodává Designor, dóza na šampón je z Nordicday a mýdlo na praní též. Sůl do koupele koupít u Ljus.cz.

5 komentářů

  1. Tak s koupelnou to mám tak nějak podobně :-) Těším se na den, až si ji zařídím podle sebe, protože momentálně vše funguje a místo rekonstrukce upřednostním pěknou dovolenou. A betonová stěrka určitě nebude chybět. Ještě že nemáme žádnou divočinu, ale bílo zelenou kombinaci, takový ten obklad ala mramor, ale už mi to tááák leze krkem! Krásně jsi to vybrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasný, dovolená má přednost.) Ale bílo-zelená kombinace zní moc hezky:)

      Vymazat
  2. Moc krásné představy a výběr. Jsme na tom asi všichni podobně. Před rokem jsme koupili krásný dům a na změnu koupelny teď není prostor ani finance, navíc je téměř nová, takže proč .... ::-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak hlavní je, že je ten krásný dům, to je základ:) I já jsem šťastná v našem z mého pohledu krásném bytě, a když je koupelna funkční, a navíc fakt kvalitně udělaná, stres z nevkusu musí zůstat v pozadí.)

      Vymazat
  3. To je ale kouzelná koupelna :) Takovou jsem si přesně také vysněla, ale zatím se nám nepodařilo sehnat dostatek peněz na to, abychom si design nebo interiér naší koupelny mohli dovolit... No, snad se ta doba brzy zlepší a my na to konečně budeme mít a uděláme si to naše bydleníčko přesně podle našich představ.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)