Stránky

Behomm

Španělský pár grafických designérů přišel s nápadem na půjčování bytů v rámci uzavřené komunity umělců z celého světa. Pokud jste architekt, designér, grafik, režisér, textař, majitel vintage obchodu nebo zastáváte nějakou jinou uměleckou profesi, která se nachází na předepsaném seznamu, a máte k dispozici krásný byt, můžete ho na týden, měsíc či rok vyměnit za jiný krásný v rámci nabídky projektu Behomm. Zajímavá a možná trochu snobská myšlenka, zajímalo by mě, jak to funguje v praxi. Byty ke sdílení jsou tam ale rozhodně krásné a tak jsem neodolala a o projektu se trochu rozepala na blog Dejmidarek.cz.

Dům módní deignérky/Bali 
Dům interiérové designérky/Gilleleje (Dánsko) 
Byt kreativního ředitele/Amsterdam (Ten bych brala.)
Byt interiérové designérky/Londýn
Zdrojem všech fotek je web Behomm

4 komentáře

  1. Není to úplně můj vkus, ale dovedu si představit v tom žít, působí to útulně..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zaujala hlavně ta myšlenka, připadá mi to zajímavé. A v tom londýnském bytě se mi líbí ten houpací lední medvěd.)

      Vymazat
  2. to je zase nápad! :) ale tak proč ne, nevadilo by mi se do takového bytu nastěhovat - líbí se mi všechny na obrázcích! je vidět, kdo je majitelem a že ten dotyčný má prostě vkus...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tak. Taková realitka, kde se byty neprodávají, ale půjčují, a člověk má jistotou, že budou mít určitou estetickou úroveň.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)