Stránky

Jsem citlivá a vnímavá ...

... jsem přece rak.) I když už dávno nejsem ve věku, kdy jsem podle znamení zvěrokruhu fanaticky odvozovala vlastní i cizí charakter, musím říct, že na těch racích něco je. Lidí narozených v tomhle znamení znám docela málo a dá se říct, že s každým z nich jsem na podobné vlně. I když to tak na první pohled nepůsobí, jsou opravdu velmi citliví a empatičtí. Taky moc rádi všechno do hloubky analyzují, a když necítí jistotu, stáhnou se do sebe. A celý život hledají spřízněnou duši. Třeba jim k tomu pomůže tričko s grafikou souhvězdí raka, které ostatní raky upozorní, že je tu někdo, s kým si můžou rozumět.) Tričko je součástí nové kolekce Zoot lokál a jeho grafiku navrhl Tom Garcy - talentovaný designér, který grafický design vystudoval na pražské UMPRUM. Trička s konkrétním znamením Zoot představuje vždy v měsíc, na který připadají, a k dostání jsou v dámské i pánské variantě. Kromě raka jsou zatím k dispozici taky blíženci, býk a lev. Na další znamení je zatím potřeba počkat. 

Tričko Rak z nové kolekce Zoot lokál

Tričko má nejen originální grafiku, ale taky pohodlný střih, a příjemný materiál ze 100% organické bavlny. Zoot v rámci svých sekcí Lokál a Original při výrobě triček spolupracuje s belgickou značkou Stanley & Stella, která patří k průkopníkům v oblasti udržitelné módy, a hlídá si etickou i ekologickou stránku svojí výroby. Tričko s rakem má kromě záruky, že je ušité z organické bavlny, taky certifikát od organizace Fair Wear, která se stará o zlepšení podmínek zaměstnanců pracujících v textilním průmyslu. 

Bílé tričko s minimalistickou grafikou je univerzálním kouskem, který se hodí v podstatě ke všemu. Já ho ale ze všeho nejradši kombinuju se sukní/vestou/šaty, abych si nostalgicky připomněla polovinu devadesátých let, kdy tahle kombinace byla tolik v kurzu.

Triko s rakem ze Zootu, šaty z londýnského vintage obchodu a sukně od litevské značky Monton, která už bohužel neexistuje. Póza: Snaha o napodobení krásky z obrázku od francouzské ilustrátorky Aurore de La Morinerie.)
A tyhle kombinace jsou zatím v plánu ...

14 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Děkuju moc Oli, tentokrát mi asistovala Domi. Koukala u toho na déčko a komentovala, jestli mi to sluší nebo ne:)

      Vymazat
  2. Taky jsem rak:) Věkem to asi není, protože jsem na horoskopy nevěřila nikdy, ale musím uznat, že ta charakteristika na mě sedí. Tak jdu analyzovat a pak se stáhnu do sebe:D

    A moc ti ti sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a jak jsme si rozuměly, když jsme se viděly:) A moc děkuju!

      Vymazat
  3. Výborné tričko a veľmi Ti to sekne, aj účes mimochodom:). Ja mám brata raka a s tým analyzovaním a rozoberaním všetkého do detailu máš úplnú pravdu, ale to mi máme v rodine všetci takú diagnózu:), ale inak si veľmi rozumieme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, ha, já jsem jedinej rak v rodině a podle toho to vypadá.)

      Vymazat
  4. Jsou kouzelná!!! Asi budu nutně potřebovat svého blížence :-P

    OdpovědětVymazat
  5. Bezvadny moc libi, ja sice nejsem rak, ale mam v nem ascendent a to byva pri vykladu casto dulezitejsi nez samotne znameni.. Kombinace se saty se mi libi uplne jsem si vzpomnela na zakladku kde jsme nosily s holkama presne tohleto, btw slusi ti to, uplna francouzka fakt!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši děkuju, to mi ještě nikdo neřek, že jsem jako Francouzka:) A na základku jsem vzpomínala taky.

      Vymazat
  6. A mně se nejvíc líbí tvoje postava :-) Triko je bezva nápad, moje znamení zatím nemají, tak třeba příští léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Baru, teď přes léto se na ní snažím makat.) Nohy se udržujou dobře, ale plochý břicho bohužel vydrží jen do další porce zmrzliny:)

      Vymazat
  7. Krásné tričko, moc ti sluší. Škoda, že nemají moje znamení, hned bych ho brala :-) Připomíná mi totiž tetování od MISO, které se mi líbí moc. http://m-i-s-o.com/home-mades/

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)