Stránky

Best of the Back to school

Nástup do první třídy nás čeká až příští rok, ale přesto nejde přehlédnout masivní nabídku všech možných věcí, které se ve škole můžou hodit. Některé se mi zdají zcela nevkusné, jiné naprosto nepotřebné, ale je tu i skupina, které sotva dokážu odolat - krásné, roztomilé nebo vtipné kousky, kvůli nimž bych skoro znova zasedla do lavic.)

Můj best of the Back to school: Batoh Playbag, kapsička na svačinu s malou indiánkou od Pleased to Meet, abecedové kartičky od Jou Jou, blok s obrázkem foťáku, ilustrovaná písanka a nejvtipnější ořezávátko alá Pinocchio

O batoh Playbag bych určitě žadonila, kdybych byla znovu studentkou střední školy. Kartičky s písmenky asi Domi pořídím už teď a to samé bych nejradši udělala i s písankou. Pro hodně dětí to byla otrava, ale já jsem pilování krasopisu milovala a těším se, až budu nad Domi stát a dohlížet, jestli dělá ty správné obloučky.) No a co myslíte, že napíšu k retro blokukapsičce na sváču a k tomu úžasnému ořezávatku, které s každým zatočením tužky tak trochu bojuje proti lhaní?.) Všechny tři přesně spadají do výše zmíněné kategorie cute&funny, která mě bez ohledu na to, jak dlouho už nechodím do školy, stále nepřestává bavit. 

12 komentářů

  1. Ten blok s foťákem! Ach! Škoda jen, že je růžovej :-) Krásnej výběr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já jsem z něj taky nadšená:) A jinak u nás platí - Jen růžová to může být.) Chápu ale, že kluci tohle období nemají asi nikdy a u holčiček prý mizi s nástupem do třetí až čtvrté třídy:)

      Vymazat
  2. Já teda říkala, že do školy už nikdy, ale s touhle výbavičkou bych si to asi ještě rozmyslela!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo:) Vytasit ve třídě tohle ořezávátko a rozbalit sváču z indiánky, to by byla pecka:)

      Vymazat
  3. Batoh bych brala hned;-). Jsem zvedava jaka budu mama ja v tomto obdobi:-D.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná výbava! A foťák už mám v košíku :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je krásný těšení! Batoh jsem si minulý týden vyzkoušela u kamarádky a ona je dost zklamaná, že se špatně (nepříjemně) nosí. Má tedy tu dámskou červenou variantu, tuším Volta, ale do školy bych Playbag nekoupila ani náhodou. Dala bych před designem přednost zdravým zádům a anatomicky tvarované lehounké aktovce. A to jsem jinak dost volnomyšlenkářská matka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, zajímavá informace. A to bych řekla, že si ve Zlíně ergonomii pohlídají. Zdá se, že cool marketing může být opravdu závadějící ...

      Vymazat
  6. Ach jo, nastupuju na vošku, ale stejně bych si něco pořídila.. :-D Mimochodem, jaké písmo se vlastně teďka děti učí.. Já jsem zastánce toho "pravého", kde jsou ty zmiňované obloučky :-)))

    Měj se ;-)
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já mám zato, že pořád to samý, ježiši:) A já nastupovat na vošku, hned se jdu pořádně školně vybavit:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)