Stránky

Old School Holandsko

Když jsem psala o krásném bydlení v Holandsku, nedalo mi to a začala jsem vzpomínat a hledat fotky z doby, kdy jsem tuhle zemi navštívila. Nebylo to jen tak, ale nakonec jsem je pod složkou "Fotky ze starého Maca" objevila. Ten krásný mini byt, ve kterém jsme tehdy bydleli, na nich samozřejmě není, ale za to jsem tam hodně já, plno dalších lidí a spoustu zvířat. Řeknu vám, že jsou chvíle, kdy bych se do toho bezstarostného období ráda vrátila. Tady jsou moje holandské vzpomínky z roku 2007. Třeba vás pobaví i potěší stejně jako mě.)

Tohle je prosím jedna známá česká blogerka. Tehdy o své blogerské budoucnosti ale stejně jako já neměla žádné tušení.)
A to jsem já:) Tyhle džíny pro mě byly dlouho srdeční záležitostí, dokud je moje babička ne zcela dle mých představ nepřešila na těhotenské. Zvony byly o tolik hezčí než současné roury a když na nějaké dneska vzácně narazím, koketuju s myšlenkou, že bych je zas mohla nosit. Samo v mírnější variantě. Líbí se mi třeby tyhle nebo tyhle. A docela by mě zajímalo, kde skončily tyhle tenisky. Taky moje oblíbený.
Líbila se mi zdejší pohoda. Lidí, ... 
... psů i ...
... koček:)
Fotila jsem ulici, ve které jsme bydleli, pohled z okna, domeček pro panenky ve výloze, ale naše bydlení prostě nikde nemám. Na co jsem tehdy myslela?.)

15 komentářů

  1. Krásný, taky ráda vzpomínám! Ovšem v roce 2007 se mi narodilo první dítě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mě jenom o dva roky později. Vzala jsem to pak trochu hopem. Z bezstarostnosti rovnou do zodpovědnosti:)

      Vymazat
  2. Zajímavé domečky.. a hezky sestavný článek :-)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Iri, myslím, že jsi na tom trochu lépe než já. Stydím se pokaždé, když si na to vzpomenu. V roce 1992, bylo mi dvacet, jsem byla na měsíc ve Francii u rodiny. Týden v Paříži, v bytečku jak pro Amelii, pak Středozemní moře, pak Atlantik, rybářské vesničky, Bretaň.....prostě sen. A hádej odkud mám fotky???? Ha??? Z Disneylandu!!!!! Už víš, proč se stydím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, ha, njn, je potřeba se utěšovat tím, že to všechno máme v naší hlavě. Já doteď ten krásný pokojíček vidím:)

      Vymazat
  4. :D kodan je podobna ;) no taky bych chtela najit fotky kde mam zvonace, milovala jsem je nade vse! To byla skvela moda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja takhle myslim na bezstarostne mladi stravene ve Spanelsku. Krasne casy, kdy jsem nevedela, jestli budeme mit na jidlo na druhy den a rozhodovali jsme se, jestli si za ne koupime krabicku cigaret nebo broskve na trzisti:-)
    Holandsko je nadherna zeme. Opravdu me nadchlo, takze se nedivim tvym vzpominkam!

    OdpovědětVymazat
  6. Jéééé, ty domky!
    Nejvíc mě uchvátila matračka na stříšce! To je vono! To chci tady!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to právě tehdy taky strašně líbilo, něco podobného je vidět na festivalu Korso Krymská.

      Vymazat
  7. Ahoj Iri, díky za článek.
    Když jsem s Tebou byla v létě cca 1995 v holandském Wageningenu, co myslíš, že jsem vyfotila? Nic - protože mě to vůbec nenapadlo! A považuji za úspěch, že jsem si vůbec zapamatovala jméno města :-)
    Ach jo. Bylo to tam krásné, přijely jsme tehdy rovnou z Anglie a já netušila, že se mi bude líbit Holandsko ještě mnohem víc než Spojené království. Ale bylo to tak.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)