Stránky

Dokonalé šaty a správný kabát. Díky návrhářce Josefině Bakošové žena nic víc nepotřebuje.

Představte si, že ráno vstanete a bez ohledu na to, jaký je zrovna den, máte jasno, co vytáhnout ze skříně. S největší pravděpodobností to budou pohodlné šaty, které jsou tak akorát pro běžný den v kanceláři. Večer se ale chystáte do divadla. Nevadí. V závěru pracovního dne odložíte jejich vrchní vrstvu a vyměníte ji za límeček nebo budete rovnou za krásku s odhalenými rameny. A na stejném principu funguje i kabát, jehož součástí je vestička, která po odejmutí zastane funkci saka. Vítejte v kouzelném světě návrhářky Josefiny Bakošové, ve kterém tajemství originálního stylu a elegance stojí pouze na dvou kusech oblečení. "Podle mě vážně stačí jeden správný kabát a jedny dokonalé šaty," říká designérka, která novou kolekci navrhla tak, aby se hodila do kanceláře, studia nebo ateliéru a fungovala přes den stejně jako večer. 


Šaty z nové kolekce Josefiny Bakošové Fall/Winter 2014/15

 Kabát z nové kolekce Josefiny Bakošové Fall/Winter 2014/15


Z nové kolekce Josefiny Bakošové
A jak takový kabátek z nové kolekce Josefiny Bakošové vypadá v reálu? Díky Anit z Fashionbook.cz to víme. Šéfredaktorka módního webu si ho vzala na Designblok a někdo milý ji vycvaknul v Beauty Budoir, který vytvořila značka Douglas ve spolupráci s časopisem Dolce Vita. 

Anit z Fashionbook.cz v kabátku od Josefiny Bakošové. Krásný pas, krásný úsměv. 
Modely z nové kolekce fungují ve vzájemných vrstvách i jednoduše samy o sobě. Tak, jak budete chtít a potřebovat. Elegantě, prakticky a krásně. Podzimní kolekcí to ale pro letošní rok nekončí. Josefina totiž chystá vánoční překvapení. Půjde o novou kolekci nočního prádla, která bude zcela mimo české módní konvence. Poprvé ji uvidíme na herečce Petře Nesvačilové, která je tváří značky Josefina Bakošová. Původní název chi-chi totiž návrhářka s představením nové kolekce opouští. Její modely si můžete prohlédnout, vyzkoušet i koupit v Galerii Harddecore na Senovážném náměstí, kterou Josefina provozuje se svým mužem, designérem Petrem Bakošem.

6 komentářů

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)