Stránky

Giveaway s Mámami o tři mammadiáře

Mám velkou radost, že můžu napsat o daším skvělém projektu, jehož hlavní náplní je hledat a nabízet krásné české hračky, knížky, doplňky a dekorace do dětských pokojíčků. Založily ho tři maminky, a protože jsou hlavně mámami, tak ho podle toho taky pojmenovaly. V online obchodě Mámami najdete něco na čtení, psaní, hraní i zdobení. Třeba povedené knížky od Baobabu včetně série To je... od Miroslava Šaška, kufříky Kazeto, látkové hračky od Jolany K., eko pexeso Voala nebo krásnou grafiku Tomáše Pernického. Je toho hodně, všechno je to krásné a Domi bude mít letos opravdu bohaté a hlavně české Vánoce.) 

Jogurtová svačinka a pytlíky s čajem od JolanaK mě dostaly, ty musím Domi pořídit:) Karkulka a Piha jsou od Tomáše Pernického.
V online obchodě Mámami jsou ryze české věci, které vynikají krásou i kvalitou. "Velmi dbáme na kvalitu zpracování. A za každým výrobkem hledáme také příběh konkrétního člověka, který jej vyrábí, takže si své dodavatele vybíráme pečlivě, leckdy i přes osobní setkání," uvádí spoluzakladatelka projektu Markéta Popovičová. 

Kufřík i desky od Kazeta máme doma a jsou super. Pastelkovník naopak vidím poprvé a moc se mi líbí. A balící papíry od Voala nám letos určitě zpestří Vánoce. 
Zakladatelky obchodu Mámami ale myslí také na maminky. Tvoří pro ně vlastní šperky, šijí kabelky a vyrábí přáníčka inspirovaná módou 50. let. Pro maminky jsou tady k dostání také papírové doplňky od Papelote, chňapky a zástěry od Sew4home nebo mammadiáře od Patagonie Design, o které právě dneska budeme soutěžit. Ty na rok 2015 mají opět krásné desky, na každý den motivační citát, vnitřní organizaci přizpůsobenou pracovnímu i rodinnému plánování a vzadu praktickou kapsičku na účtenky, poznámky nebo třeba vizitky. Já jsem měla mammadiář loni i letos a nemůžu si ho vynachválit. 

Zástěra a košík na pečivo od Sew4home, psaníčko a přáníčka od Mámami a grafika Tomáše Pernického, který se také inspiruje tvorbou 50. let.
Mammadiáře 2015
Soutěžní podmínky jsou víc než jednoduché. Stačí dát like stránce Mámami na Facebooku a do komentářů spolu s mailem napsat, jaké věci pro děti i maminky vás v novém e-shopu zaujaly nejvíc. Čas máte do 15. listopadu. Na vaše odpovědi se budu moc těšit.

61 komentářů

  1. I když ještě nejsem máma, nabídka na těchto stránkách mě moc zaujala! Přeci jen jsem úča ze školky a tak mám pro barevné věci s potiskem slabost :-) Samozřejmě se mi moc líbí diáře a pak podkafíčka, ozdoby na oslavy, zástěrky a náměty na hry! Moc děkuji za tip, kde hledat vánoční dárky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí obrázky, kufříky, kapsičky na svačinku, knížky, přičemž jsem nostalgicky zavzpomínala na Knížku Můj medvěd Flora, kterou dodnes mám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ola ola ..výrobky nádherné ... mám od nich nejraději ty dětské svačinky balení ... a dobroty na hraní ...

    Máme doma sáčky magsbags a jsme tuze spokojené ...

    OdpovědětVymazat
  4. Web už jsem kdysi procházela, ale dnes znova a jednoznačně jsou nejlepší didaktické polštáře! Ale super je i ekopexeso, úložné krabice a taky mě zaujaly ty svačinové kapsičky. Pěkné věci v e-shopu jsou, o tom žádná

    OdpovědětVymazat
  5. Tak úplně nejdřív mě okouzlil název e-shopu. Jednoduché, vtipné, geniální - klobouk dolů. Nabídka je rovněž podle mého gusta. Aktuálně jedem na pirátské vlně, takže tato série je pro naše piráty jako dělaná. Obzvlášť peněženka mi přišla zábavná. Ovšem moje srdce prahne po papírových kusech - ty diáře, ty notesy, ty papíry a girlandy. Oujej.

    OdpovědětVymazat
  6. A teď jsem si všimla třešinky na dortu - osobní odběr v Brně. 3x HURÁ - hurá, hurá, hurá!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toho bude: taštičky, diáře, girlandy a to jídlo na hraní? MŇAM!! :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné věci...mě nejvíc zaujalo Máma mi zdobí pokojíček..asi proto, že řeším poslední dobou pokojíček naší nejmladší...
    mirka.matuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Perfektní!díky za tip!(a já nehrajuu nemám fb)

    OdpovědětVymazat
  10. Na e-shopu mi zaujaly nejvíc potahy na polštářky, zajdové jako malovaní a diáře.
    Andrea.Zibarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Všechny věcičky jsou krásné, nevím, kam dřív s očima, dokonalý design! :) Diáříky jsou super. Moc se mi líbí i "nostalgické" kufříky, podobné jsem měla jako dítko. Hry jsou taky parádní. A celé úžasné, sálající útulno podtrhují nádherná podkafíčka. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. U mě vede karkulkový batůžek a všechno šité jídlo od JolanaK. Skvělý e-shop! V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Iri, mně se líbí nejvíc ty dobroty :) Pak úložné krabice, těch není nikdy dost u nás. Ráda si všechno plánuju do diáře, takže ten mě zaujal taky. lehaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. výborný nápad začít s něčím českým ;) líbí se mi takový retro romantický nádech webu
    osobně mě nejvíce prostě zaujal Mammadiář 2015 Puntík je opravdu nádherný, jinak další mi přišly zajímavé různé svačinové kapsičky a polštářky ;)
    Děkuji za možnost soutěžit o nádherný diář ;)
    GFC a FB Sistershoods

    sistershoods@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Sekce "Máma mi vaří dobroty" je naprosto úžasné. A hned zatím originální přáníčka.
    vera.bastlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Tak vybrat jednu věc, která by se mi nejvíc líbila snad ani nejde. Samé úžasné a nápadité věci... Protože mám doma 2 kluky a jedeme na pirátské vlně, tak třeba vypíchnu pěněženku drsný hlídač pokladu :-)
    Ivča
    drozdova.ivana@seznam.cz
    P.S. stránky posílám dál, Vánoce se blíží ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. já vybírám didaktický polštář. Pokud to má být jedna věc. Ale vzkazem všem rodinným příslušníkům je: Cokoliv z tohoot webu :)
    Děkuji za tipy na Vánoce.
    jana@buzkova.net

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, Iri, a moc děkuju za tip na skvělé stránky, jsem opravdu nadšená - hodinu jsem se tam teď zasekla, kochala se a dělala si poznámky na vánoční seznam :-) Určitě si nenechám tenhle úžasný eshop pro sebe a odkaz posílám dám.
    Je těžké vybrat, co mě zaujalo nejvíc - namátkou třeba krásné balicí papíry Voala (lišky na bruslích prostě "must have" :-), šité domečky, krásní zajíčci, chňapky a zástěry od Sew4home, grafiky od Tomáše Pernického (ten Londýn a Karkulka jsou parádní), moc se mi líbí i pastelkovníky,kufříky i přání, zkrátka všechno :-)
    Mammadiář jsem neznala a vypadá opravdu skvěle, díky moc za možnost si o něj zasoutěžit.
    Hezký den Jana
    jandulka78@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. {\rtf1\ansi\ansicpg1252
    {\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;}
    {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red34\green34\blue34;\red255\green255\blue255;}
    \deftab720
    \pard\pardeftab720\partightenfactor0

    \f0\fs26 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0
    \outl0\strokewidth0 \strokec2 Ahoj Iri,\
    Predne jsem moc rada za rakhle skvely tip, ktery rozhodne pred Vanocemi vyuziju! Strasne se mi libi podpora ceskych vyrobku, navic s takovym kouzlem a umem, ktere cisi z tohohle obchodu. Mne se libi hodne mammadiare, protoze jsem vytizena maminka, pak taky pranicka pro deti, kouzelne balici papiry a knizky a zase knizky! Taky sedobile praporky na oslavu a mohla byvh pokracovat:-)\
    Mej se krasne,\
    Veronika}

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Iri,
    Predne jsem moc rada za rakhle skvely tip, ktery rozhodne pred Vanocemi vyuziju! Strasne se mi libi podpora ceskych vyrobku, navic s takovym kouzlem a umem, ktere cisi z tohohle obchodu. Mne se libi hodne mammadiare, protoze jsem vytizena maminka, pak taky pranicka pro deti, kouzelne balici papiry a knizky a zase knizky! Taky sedobile praporky na oslavu a mohla byvh pokracovat:-)
    Mej se krasne,
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  21. Já chci diář s kytičkou
    a růžovou gumičkou,
    taky pytlík na svačinu,
    z flauše krásnou zeleninu,
    též by nebyl od věci
    kalendář od Tachezy.
    Vše si schovám do krabice,
    na kterém je námořnice !!!!!


    Iri, děkuji za krásnou GA i za úžasný tip na vánoční dárky ..... Marki
    hochova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Iri, jednoznačně ubrousky a kapsičky na sváču!
    lucie.salakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Takže: Grafika Londýn, kufřík Švadlenka, diář Jolie, Babiččiny koláče obřííííííí, macatá čudla a didaktický polštář Rybník. Toto vše je boží a doufám, že vše vyhraju! :D
    alina.ska@seznam a lajk jako PAN MON

    OdpovědětVymazat
  24. Velice se mí líbí sekce "Máma mi vaří dobroty". Jídla jsou krásná. A průvodci na cesty.
    Opravdu povedený obchod.
    l.balounova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. sleduji jako Kateřina Kůsová

    Ty obrázky na mě dýchly mým dětstvím u babičky. Podobné obrázky měla v knížkách a na zdech. Moc se mi líbí ten puntíkovaný diář,miluju puntíky :3

    eluine@post.cz

    OdpovědětVymazat
  26. sleduji jako Kristýna Mencová

    nejvíce mě zaujali ty maketky potravin, jako malá jsem milovala nádobíčko, bohužel za mě byly potraviny jen plastové... a ty kufříky na jsou také skvostné!

    mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Jéé, tak ty diáře jsou boží! Jinak mě na e-shopu zaujaly hlavně všechny papírenský blbůstky - diáře, zápisníčky a sešítky, ale třeba i krásný červený psaníčko :)
    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Mně se moc líbí obrázky na zeď, balící papíry a pak, jako švadlenku, všechno šité. krejca@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Sice ještě nejsem mamina, ale desig věcí se mi moc líbí miluju obrázky a diaře jsou skvělé
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Líbí se mi školní desky a zástěrky :)
    gunarova29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. líbí se mi kufříky a krabičky na různé věci,vše barevné,ale nejvíc asi práve diáře a "kancelářské" doplňky :)
    lajk na fb-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Přeji hezký den...moc se mně líbí kufříky, balící papíry, diáře a ...je toho spousta:-)
    Děkuji, že se můžu zúčastnit soutěže.
    Veronika, voltnerova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Mámami moc děkuje za všechny Vaše milé komentáře! Jsme rády, že se Vám u nás líbí a Vašich milých slov si moc vážíme!!!

    OdpovědětVymazat
  35. Líbí se mi námořnický korále, přáníčka pro děti, balící papíry a samozřejmě mammadiáře! :)
    aandyna123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Mám zálusk na minidiář- motýlek a taky na námořnický košík :)
    everoniczka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. úžasné stránky....zamilovala jsem se do školních desek...ach
    vedlejedle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. No vybrala bych si vintage chňapku, protože teď takovou sháním a nikde ji snad nemají...? Dále nabízí mámami super balící papíry, kufříky a batůžky, kterým bych podarovala mojí malou sestřenku/parádnici největší :-)
    fb: Peťa Kovaříková; mail: littlesmitka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  39. Všechno je tam tak krásný ! :) Zaujaly mě tam věci do kuchyně, jako chňapky, košík na pečivo, potom polštářky...pak všechny papírenské věci, ty já můžu :D
    Sleduji tě tady a na fb jako Adéla Navrátilová :)
    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Moc se mi líbí věci z kategorie Máma mi zdobí pokojíček. Sleduji na fb jako Hana Svobodová.
    hanka.nesty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. FB: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com
    Zaujali ma košíky na pečivo, mammadiář a peňaženky. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Kufriky a ruzne krabicky jsou naprosto super :)

    OdpovědětVymazat
  43. http://www.mamami.cz/kategorie-produktu/mama-mi-bali-na-vylet/batohy/ Tohle, to je taaak roztomile! :)
    e-mail - kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Mám moc ráda různé krabičky a košíčky :) Taky diářky jsou super! wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Jednoznačně diáře, deníky, úložné krabice a kufříky :).
    FB: Lenka Nechvátalová
    E-mail: Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. A to tady jako mám vypisovat celou jejich nabídku z obchodu? :-D Jsou to úžasné a neokoukané věci. Líbí se mi sekce Dekorace. Například. Nebo Máma mi zdobí pokojíček. Tam jsou taky krásné poklady. No prostě... :-)
    Like ode mě mají, email: miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. FB: Tereza Saki
    Mail: terezasaki zavináč seznam.cz

    Nejvíc se mi líbí kufříky (úplně nejvíc celá sada :D).

    OdpovědětVymazat
  48. Nádherný věcičky! Úplně mě dostaly balící papíry a knížky :-P
    smraada@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Jednoznačně diáře a taštičky :-)
    emilkasm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. I přesto, že nejsem mámou, ani nemám dítě mě tyto výrobky okouzlily! :) Všechno má kreativní a krásně barevný design. Nejvíce se mi líbí taštičky, dekorace a kufříky, do kterých bych si ukládala svoje drobnosti :)
    klara.zakova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Všetko je tak krásne :) ale najviac sa mi páči to krásne červené psaníčko a diáre :)

    monika.svitacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. No jelikož jsem už od mala tak trochu blázen do kufříků a mám jich doma asi 5, tak jsem byla zasažena přímo do srdce! Ten Námořník? Kuchařka? Přírodovědec? Rozplývám se. Asi si udělám radost sama době na Vánoce, hah.
    Děkuju ti za pravidelnou inspiraci, život je pak veselejší :)
    mail : karolipe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. všechno je nádherný! diáře, chňapky, kufříky! <3
    audreyfux@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. baliace papiere a diare :)
    n.princess@azet.sk
    lajkujem

    Sweet Lollipop Queen

    OdpovědětVymazat
  55. FB: Radka Kaiserová, radka.kaiserova@gmail.com
    zaujaly mě obaly na knihy :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  56. Moc se mi líbí knížky To je Londýn, Řím atd. a pak nádherné úložné krabice s obrázky a kufříky, pro které mám slabost už od dětství, prostě nádhera, asi krabici a kufřík pořídím své neteři. Lenka
    shopaholicky.sro@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Moc se mi líbí celý e-shop, ale nejvíc nádherné polštářky :-) Fandím mámami a držím moc palečky do dalšího tvoření a zvelebování celého obchůdku.
    martinavan@email.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Nie som ešte mamou, ale tie veci sú rozkošné. Milujem také somarinky krásne ozdobené, farebné, vzorové. :) Najlepšie sú tie kufríky na usporiadanie drobnosti.
    veronika.zorska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  59. Fb: Mí Ša
    E-mail: m.frosty37@gmail.com
    Nejvíce se mi líbí zápisníky, protože je sama často používám :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)