Stránky

Podzimní nástěnka

Do první třídy jsem nastoupila rok po revoluci a tak jsem nezažila školní nástěnky, na kterých se připomínala výročí a témata důležitá pro socialistické Československo. Nástěnky jsme ale zdobili a bavilo mě to tolik, že jsem si svou vlastní dělala i doma. Byly na ní převážně moje obrázky, ale taky vystřihovánky z časopisů a fotky. Zpětně si vybavuju, jak moc jsem byla při výzdobě precizní, na mojí nástěnci mi opravdu záleželo. Není tedy zvláštní, že Domi je v tomhle po mně. V pokojíčku má korkovou nástěnku v růžovém rámu, na které vystavujeme její školkové i domácí obrázky, pohledy a dokonce i roztomilé postavičky. Teď v listopadu jsme ji vyladily podzimně a přišpendlily na ní DIY malované listí podle návodu Handmade Charlotte, o kterém jsem napsala pro Bonami

Mini knížka zaměřená na roční období je od Marie Makeevy a koupili jsme ji v Baobabu.

Podzimní nástěnka made by Iri & Domi.)

8 komentářů

  1. Prostě roztomilost! :) Také jsem mívala nástěnku, mým cílem ale byla spousta věcí naskládaných přes sebe ..takový "umělecký chaos".

    OdpovědětVymazat
  2. I tak byla určitě moc krásná.)

    OdpovědětVymazat
  3. Nástěnky mě vždy bavily, mám doma dokonce dvě! Jednu nad stolem, druhou nad postelí, dále lepím domácí hlášky na dveře, které už působí jako nástěnka, na zeď kolem nástěnky nad stolem a na skříň. A ne, není přenástěnkováno. Naopak návštěvy jsou u vytržení a dokáží dlouho studovat fascinující vrstvy prapodivných věcí.... :)

    OdpovědětVymazat
  4. ...moc pěkné "špendlíky - knoflíky" - můžu se zeptat, kde se dají pořídit. Děkuji, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem , koupila jsem je asi před rokem v Luxoru...

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)