Stránky

Vyhlášení Fashion Challenge se Zoot.cz

V polovině října jsem na blogu vyhlásila módní výzvu pro pět blogerek, které dostaly stejný úkol - zkombinovat náhrdelník od české značky OJJU se třemi libovolnými věcmi ze ZOOT.cz a neomezeným počtem vlastních kousků. Každý outfit měl své kouzlo a styl a já musím holkám znovu pogratulovat, jak úžasnou odvedly práci. Bylo zajímavé číst více než 500 komentářů, ve kterých jste vy čtenáři hodnotili konkrétní kombinace. U Olgy jste nejvíc oceňovali originalitu, u Aničky zase často zaznělo, že přesně v tomhle byste si vyšli taky. Alice okouzlila výběrem, který měl šarm, a Eliška zase nadchla svou svěží elegancí. Nejvíc hlasů (163) od vás ale získala Martina, která zvolila šedo - zlatou podzimní harmonii.

Vítěžný outfit od Martiny z The Blondieverse: náhrdelník od značky OJJU kabelka Curubacardigan a šněrovací boty na podpatku
Martina si jako vítězka může nechat všechno, co si do módní výzvy ze Zoot.cz vybrala. Já jí tímto moc gratuluju a přeju, ať si všechny ty krásné kousky parádně užije. 

A jeden ze Zoot kousků, konkrétně náhrdelník od značky OJJU, čeká také na někoho z komentujících. A kdo to je? Randomize vylosoval Radku H. Gratulujeme a co nevidět ohledně výhry posíláme mail. Náhled souboru se slosovanými jmény najdete tady. Do slosování jsem nazařadila anonymní komentáře, ve kterých nebylo uvedeno jméno ani mail. 

Pro všechny komentující Zoot.cz zároveň připravil malé překvapení - kupón s 15tiprocentní slevou. Zašleme ho všem, kteří v komentářích uvedli svůj mail nebo bude přes jejich profil k dohledání. 

Děkuju všem za hojnou účast a skvělé komentáře, Zoot.cz za spolupráci a talentovaným blogerkám za stvoření krásných outfitů, které hezky pohromadě nadete tady. Jinak vám řeknu, že mi to nedalo a taky jsem si zkusila vybrat, jaké věci bych s náhrdelníkem sladila. Nemůžu posoudit, jak by kombinace vypadala v reálu, tak tady je na závěr aspoň koláž. A co byste si k bižu od OJJU vybrali vy?
Náhrdelník od OJJU, Černé sako, Zvonové džínyKožené polobotky

6 komentářů

  1. Kdyby někomu do konce týdne nedorazil mail se slevovým kódem, ať se mi, prosím, ozve na irrinovak@gmail.com. Díky, Iri

    OdpovědětVymazat
  2. je ten kod na 1 věc či na celý nákup ? :) díky

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace Martině a děkuji za slevový kód, který nejspíš zanedlouho využiji :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)