Stránky

HNST.LY pop-up shop

Bylo to přesně takové, jaké jsem očekávala. Krásné věci, nádherné prostředí, příjemní lidé a skvělé jídlo. Domi se trošku styděla, objednaný čajíček od Lenky ze Zahrady na niti jsem musela vypít za ni, ale na sušenkách od Terky si moc pochutnala:) 

Čaj jsme dostaly v pocelánovém retro kelímku od Evy Pelechové, ze kterého mi obzvlášť chutnal.)
Čepice z alpačí vlny. Krásné na pohled, jemné na dotek. Brzy najdete na HNST.LY.
A porcelánové pohárky od Šárky už tam jsou
Tohle se Domi strašně líbilo.)
Dávkováč mýdla od Míši, od které máme...
...tenhle krásný přívěsek ze sicilského oblázku. 
Sluší i naší Noře:)
Další fotky najdete v albu na Facebooku Můj dům, můj squat. A kdyby vás mrzelo, že jste pop-up shop v Zahradě na niti nestihli, nebuďte smutní. Bára totiž prozradila, že nějaká podobná akce by se do Vánoc ještě mohla stihnout.) 

13 komentářů

  1. Vypadá to parádně! Úplně všechno...A neprozradila Bára, jestli podobná akce nebude třeba v Brně? :)) Evi

    OdpovědětVymazat
  2. Sla jsem kolem, ale Erwin uz byl uplne vycukanej po navsteve Neustadtu a Huga, co chodi bos. Privesek taky mam a porad mi dela radost. Tak snad nejakou podobnou akci priste nepropasnu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, fakt? My ten den pak do Huga šly taky, tak jsme se minuly.

      Vymazat
  3. díky za návštěvu, Iri! bylo to milý a jsem ráda, že jste si to užili stejně jako my! budu muset pořádat víc takových akcí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My děkujem a určitě pořádej, třeba Ti nějakou pomůžu vymyslet:)

      Vymazat
  4. Děkuju Iri za návštěvu! Bylo to skvělé Tě tam mít a ráda Tě uvidím na některé z dalších akci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky děkuju, jste holky skvělý a fandím vám:)

      Vymazat
  5. Moc hezké věcičky, ty přívěsky jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám asi hrozně trapnou otázku, ale strašně to potřebuji nutně vědět :)) Pěkně prosím odkud je vaše Nora? Protože úplně stejný popelník/misku (doteď si nejsem jistá co to je) mají v jedné kavárně na Dejvické, kde jsem ho viděla a strašně mě fascinuje. Asi nějaký Nořin bráška. Každopádně bych taky nějakého brášku nebo sestřičku strašně nutně potřebovala! Je mi jasné že to je beztak z nějakých starožitností a šance je malá...ale stejně se ptám.

    OdpovědětVymazat
  7. Áha, tak už jsem se prokousala blogem a našla ho. Tak jsem pilně hledala a našla i nějaký ten inzerát, tak snad to klapne a nějaká Nora se ke mě taky nastěhuje. Akorát mě strašně mrzí, že jsem nestihla zootovskou tašku od Ani.
    Jinak musím říct, že mi nález tohoto článku o Noře na tomto blogu udělal strašnou radost, protože ten popelník je fakt moje srdcovka a děsně ho chci od první chvíle co jsme se potkali v té kavárně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, wow,, já mám takovou radost, že je někdo takhle nadšený ze stejných věcí jako já:) Medvěda mi k narozkám vydražila kamarádka na aukru, měla jsem šílenou radost. Já mám na medvěda matnou vzpomínku ze svého dětství, táta měl skleněnou verzi, tuhle Noru jsem myslím viděla u sousedů, ale utkvěla mi v hlavě, líbí se mi příběh s ní spojený a navíc mám obrovskou slabost pro lední medvědy. To je zas jiný příběh, ale brzy se s ním na blogu svěřím:) Tak držím palce, ať je Nora brzy doma:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)