Stránky

Chcete pracovat v kreativním prostředí? V Galerii Harddecore jsou volná místa.

Možná děláte něco podobného jako já. Nemusíte každé ráno jezdit do práce, protože jste v ní hned, jak se probudíte. Pracujete doma. V posteli. Na gauči. A když jde do tuhého, tak i u stolu. To sebou nese velkou svobodu, ale taky hodně těžkostí. Člověk snadno ztratí disciplínu a kontakt s reálným světem. S kolegy, kteří vám umí poradit, i s těmi ostatními, jimž umíte poradit zase vy. A když děláte něco kreativního, často potřebujete spolupracovat s dalšími kreativci. To se dá samozřejmě dělat online nebo po schůzkách, ale mít tyhle lidi víc k dispozici se víc než hodí. 

Našli jste se v tomhle popisu? Skvělé. Mám pro vás totiž dobrou zprávu. 

V centru Prahy existuje krásné kreativní prostředí, ve kterém se nedávno uvolnily dvě místnosti. Nachází se v ateliéru nad galerií Harddecore, kterou provozuje módní návrhářka Josefina Bakošová se svým manželem, designérem Petrem Bakošem. Prostory jsou samozřejmě ideální také pro skupinu lidí, kteří pracují na společném projektu, ale řeší to po kavárnách nebo přes online domluvu. Patříte mezi ně? Radostně si poskočte a mrkněte na následující fotky.

Pracovat můžete u stolů, které navrhnul Petr Bakoš.


Vlevo od téhle místnosti má Josefina svou dílnu a Petr zase své graficko/manažerské zázemí.
Pokud vás tyhle kreativní prostory zlákaly a zatoužili jste v nich trávit své pracovní dny, napište mi na mail irrinovak@gmail.com a já vám sdělím další podrobnosti nebo vás rovnou odkážu na Josefinu s Petrem. Mně nabídka hodně vrtá hlavou, na jednoho člověka částka není příliš vysoká, ale muselo by se nás sejít víc a nejlépe z různých oborů. Já sama pro své plánované projekty například sháním ilustrátorku a překladatelku.)

2 komentáře

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)