Stránky

Duhové vítání jara

Je úplně jedno, kolik mi zrovna je nebo v jaké životní fázi se nacházím. Každé jaro to na mě přijde. Šílím z králíčků, koťátek a dalších roztomilých zvířátek a taju při pohledu na duhové mráčky a jednorožce. Každé jaro zároveň naše máma zahajuje rituál, kdy donese ze sklepa staré oblečení, a my si ho zas a znovu zkoušíme, abychom zjistily, jak velkou chybu jsme udělaly, když jsme ho kdysi vyřadily. A tak jsem letos znova objevila svou duhovou mikinu a vzápětí se zamilovala do duhových balerínek. A jednorožci taky znovu ožily. Dokonce tak moc, že jsem Domi slíbila, že jí na školku v přírodě ušiju kostým jednorožce. A díky "cupcakové" blogerce Georgině vím, jak na to. 

Ano, to je ona. "LSD" mikina, kterou jsem nosila jako puberťačka. Kupovala jsem ji v době, kdy řetězce ještě šily celkem kvalitní kousky a tak drží dodnes. Bohužel je mi už malá, ale na doma stále dobrá.) A brzy mi ji zabaví Domi. 
A to jsou ony. Duhové balerínky, do kterých jsem se zamilovala v prvním vydání magazínu ZOOT
A tohle je má aktuální výzva. Vyrobit pro Domi čelenku s rohem jednorožce inspirovanou tímhle dokonalým kouskem od Georginy. A k tomu zároveň chystám mikinu s hřívou.
Georgina je britská holka krev a mlíko, která miluje "lolita" styl zaměřený na nejsladší verzi roztomilosti. No, co vám budu povídat, s Domi jsme na jejím blogu a eshopu schopné strávit opravdu hodně kochacího času. Kocháme se nejen tím, jak je všechno pastelově cute, ale obdivujeme také preciznost, se kterou Georgina vyrábí svoje šaty a doplňky. 

Procházet blog Cupcake's Clothes je jako jíst cukrovou vatu. A nejlepší je, že se ta roztomilost dá rovnou koupit přes Georgin eshop Dolly Darling
Další cute věci najdete na mém Pinterestu v boardech ArtKids a DIY. Přeju všem roztomilé jarní dny.)

9 komentářů

  1. Ty balerínky bych hned brala taky :). Bez ohledu na svůj věk :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Tobě by moc slušely. Víš, jak vždycky obdivuju Tvoje módní kombinační schopnosti.

      Vymazat
  2. Mě tahle dávka "roztomilosti" chybí, ale co už. Ovšem baleríny bych brala hned!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Georginy je kus ženský :-) Na mě moc sladké, ale nápady má super....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda:) Jako je ulítlá, taky to má na tom postavené, ale šikovná je teda hodně.

      Vymazat
  4. Tak to máme stejně :D Ještě, že já mám doma toho minimalistického norečka, jinak by byl už náš byt zamořený semišovými králíky a dalšími kýči :D Na jaro to musí být.

    Já jednorožce miluju, věk nevěk, a mám slíbené jednorožčí papuče! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ty zní skvěle:) Taky mám doma kontrolu, ale zároveň to malé dítě, kerou moji zálibu jen podporuje.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)