Stránky

Když se v dubnu plní vánoční přání

Jsem zastánce opravdu bohaté vánoční nadílky, která rozzáří dětské oči. A dokonce jsem v tomhle období svolná ty svoje přivřít a pořídit nějaký ten reklamní nesmysl. Loni třeba panku Nancy a její zimní zvířátka, protože Domi miluje tučňáky. Jenomže čím víc dárků, tím míň místa v pokojíčku. A tak jsem se loni rozhodla, že se připravím předem, a před Štědrým dnem nechám dát do pokojíčku novou poličku určenou právě na tyhle vánoční novinky. Poličku jsme koupili v listopadu. Až doteď byla položená o zeď a čekala, až přijde její chvíle. Dočkala se v dubnu.  Muži mají zkrátka na všechno dost času. I ten můj.) 




Nancy nakonec získala místo na komodě a z vánočních dárků se na novou polici dostalo vlastně jen Divadlo v Bedně. Milovanou knížku o Ferdinandovi dostala Domi předloni, růžový zajíček je z kosmetického balíčku od Bebé. Já mám pro tyhle věci slabost, takže není těžké mě přemluvit, abych plyšáka koupila.) Spinkající veverku nám jako krásný dárek poslala Martina z Nordic Day. Je z nové kolekce pro děti od Bloomingville, která je plná těchto krásných obrázků od ilustrátorky Nanny Asmussen. Černobílá Matrjoška je taky z Nordic Day a jako vánoční dárek jsem ji pro změnu dostala já. Ale je taková putovní, takže chvíli zdobí obývák, pak moji pracovnu a teď je prozměnu zase v pokojíčku. Cute Déčko darovala Domi výtvarnice Karolína Stryková, když jsme s ní trávily den


A takhle to vypadá celé. Je to barevné a asi trochu přeplácáné, ale nám s Domi se to právě takhle líbí.)

6 komentářů

  1. Divadlo v bedně nemá chybu.-) Parádní holčičí kout!Hezký den Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, ale když si s tím hrála jen po obchodech, nadšení bylo o dost větší, než když to má teď doma každý den k dispozici.) Jinak děkujeme:)

      Vymazat
  2. Dobrý den, krásný koutek.Přemýšlím,jestli koupit knížku o Ferdinandovi dceři k 2. narozeninám? Má u vás úspěch?A odkud máte prosím domeček pro panenky?Děkuji Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že určitě jo, je to vtipné (bonus pro rodiče) a krásně nakreslené (bonus pro rodiče i děti:) U nás má úspěch obrovský, text od Robina Krále je famózní a navíc se knížka dá složit jako domeček a zrovna dneska, kdy jsme doma kvůli viróze, jsme si s tím jako s domečkem hrály. Daly jsme do něj panáčky Playmobil z vánočního kalendáře.

      Domeček jsem pořídila v Kotvě, je od značky Krooom - http://obchod.krooom.cz/product.php?id_product=16

      Vymazat
  3. Já mám dotaz, jak jste zařídili, že arkýř na domečku drží? Nám nedrží ani po přilepení několika druhy lepidel :o(
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Báro, tak to už si vůbec nepamatuju. Domeček skládal přítel a je to asi tři roky zpátky... Ale zkusím se poptat.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)