Stránky

Papírna

Barevně minimalistické papírnictví sídlí v Praze na Letné, kde se po vstupu cítíte jako ve francouzském obchůdku. O co je prostor menší, o to je útulnější. Pořídit tu můžete sešity, obálky, přání a taky štítkovací razítka. Barev je víc než dost, nic víc není potřeba. Základem je recyklovaný papír, který se v papírnické skvosty přetváří v České republice. Papírnu jsme spolu s Domi poprvé objevily na Prague Design Week, kde jsme si taky pořídily dva malé sešity. Domi modrý, já růžový. Kamennou prodejnu jsme ale poprvé navštívily až teď a to u příležitosti převzetí blogerského balíčku, který pro nás připravila odbornice na dekor Eliška Bártíková. A rovnou jsme vzali i něco pro fanynku Oli, která svou papírovou radost krásně vyfotila u sebe na blogu







Tyhle nohy patří Elišce, která právě nahoře loví dárek pro Oli. 
Sešity my milujeme a potřebujem jich opravdu hodně. Do těch krásných od Papírny mi ale vždycky chvilku trvá, než se do nich odhodlám něco poprvé napsat. Domi s tím problém tedy nemá a navíc si sešity vždycky hned dozdobí nálepkama, kterých má pěknou sbírku. Dokonce tak velkou, že na ně má vlastní sešit.) Z balíčku od Papírny mi navíc většinu zabavila, ale na focení mi je naštěstí půjčila. Tak tady jsou.

Dole prosvítá vinylový koberece ze Selbrekky, který vám brzy ukážu v plné kráse. 
I flipbook jsem si mohla půjčit. A to je co říct.)




Papírnu můžete sledovat na Facebooku nebo Instagramu a pak ji osobně navštívit v ulici Františka Křížka na Letné. Tak hbitě do toho, stojí to za to.)

5 komentářů

  1. Já si těch obálek po Tvé reportáži vážím o moc víc, když jsem viděla, jaký horolezecký výstup kvůli mně musela Eliška podniknout! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) No já jsem spíš ráda, že jsme je zvládly dopravit neponičené domů. Ještě jsme po cestě měly hodně zastávek včetně dvou hříšť.)

      Vymazat
  2. Rádo se stalo, na tomhle místě se utratit krejcary rozhodně vyplatí.)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)