Stránky

Nanna Asmussen se stala hlavní ilustrátorkou značky Bloomingville

Dánská výtvarnice Nanna Asmussen, která je autorkou letošní jarní kolekce Bloomingville Mini, od srpna pro dánskou značku pracuje jako ilustrátorka na plný úvazek. To je skvělá zpráva, protože se díky tomu můžeme těšit na další super sladké kousky do pokojíčků našich nejmenší. Na webu Bloomingvillle už je náhled kolekce pro podzim a zimu, která je opět nádherná, a já se nemůžu dočkat, až ji náš Nordic Day zařadí do nabídky. Kolekce se rozrostla o nová zvířátka - třeba křečka, šnečka nebo lasičku a hlavně má novou hrdinku, kterou se pro mě jednoznačně stává veverka na koloběžce. 



Foto: Katalog Bloomingville
Z jarní kolekce máme zatím veverku, která spinká, a dětské ubrousky, z té nové se mi kromě veverky na koloběžce strašně líbí věci do kuchyňky a taky metr s medvědem. Přesně takový totiž hodně dlouho sháním, takže si ho určitě musím pořídit. 


Foto: Katalog Bloomingville
A pokud mini kolekci od Bloomingville fandíte stejně jako já, můžete ji sledovat na Instagramu, kde má samostatný účet. 

Instagram Bloomingville Mini


4 komentáře

  1. Z detstva si pamätám porcelán, na ktorom boli v´farebné, reálne namaľované zvieratká...pamätám si veveričku, zajka, lienku....a veľmi sa mi páčili,....aj tieto nové kolekcie sú veľmi milé, nežné a realistické, a to sa deťom páči !

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych dokonce řekla, že Nanna našla dokonalý výtvarný kompromis, který milují děti i rodiče.)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné to je! Ale hodně mi to připomnělo obrázky od Jany Kloučkové z blogu "Z lesa".... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vidíš, tak tady by mě srování zrovna nenapadlo. Věci od Nanny se mi zdají víc cute, ty od Jany zase víc poetické.) Ale obojí je krásné, to každopádně.

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)