Stránky

Mistička s jednorožcem + sleva na nákup na Zoot.cz

V dnešním postu budou mluvit hlavně fotky. Včera jsme je pořizovaly s mojí Domi a myslím, že nás to obě bavilo. Jí tedy hlavně ujídat barevné burizony.), ale do aranžmá se s nadšením pustila taky. Mistička s jednorožcem je ze Zootu (na konci článku pro vás mám kód na zdejší nákup se slevou) a hned jak jsem ji tam poprvé uviděla, tak jsem po ní zatoužila. Plánuju ji využít jako malou šperkovnici na odkládání prstýnků a náramků, ale zároveň určitě poslouží jako servírovací mistička, když budeme doma něco slavit nebo někoho zvát. Jedna menší oslava bude hned teď o víkendu, tak se na to moc těším:) 

Mistička s jednorožcem, 399 Kč, ZOOT, Plakát "D" od Karolíny Strykové a kočka od Jaroslava Ježka


První letošní cukroví od naší šikovné babičky
Burizóny postupně mizely, až zmizely úplně.)
Z unicorn mističky máme tedy obrovskou radost a těšíme se, že nám zpříjemní Vánoce. A vám je chci zpříjemnit taky. Pokud plánujete pořídit část dárků na Zootu, můžete díky kódu RADOSTODMUJDUMMUJSQUAT využít slevu 15 procent. Třeba právě na mističku.)
Mistička s jednorožcem

2 komentáře

  1. Tak jsem si ho pořídila. Měl to být dárek pro sestru, ale...
    Hned po vyndání z krabice jsem zjistila, že je na dva kusy :( Je to bohužel špatnou technologii výroby. Jsou to dva kusy (talířek a jednorožec), které jsou i zvlášť glazované a potom slepené lepidlem. Velké zklamání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, mně dorazil v pořádku a doufám, že vydrží.

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)