Stránky

Netopýr, skládací jelen a zlaté prasátko

Na Designsupermarketu to bylo včer naprosto super a to nejen kvůli skvělým věcem, ale taky dvěma úžasným lidem, se kterými jsem tady pořídila hodně příjemný rozhovor. Plánovala jsem ho vydat už včera, ale psala jsem ještě článek pro Bonami, a tak jsem to nestihla. Ale hned jak dopiju kafe, jdu na to:) Fotky z akce najdete u mě na Facebooku a já ještě rychle postnu tři zajímavé projekty, které na festivalu můžete objevit. 
 
Svítící netopýr 

Určitě znáte nebo dokonce máte doma noční světýlko, které se dá do zásuvky, a když jdete v noci na záchod, nezakopnete o roh skříně. Tohle ale není jen tak ledajaké. Je totiž z porcelánu a má podobu roztomilého netopýra (vlastně je to poletucha, ale já jí říkám netopýrek.) A taky velryby nebo mráčku, co se mění v ovečku. Skvělý a krásný nápad je od Hidden Factory a pořídíte ho za 1600 Kč. 
Autorkou poletuchy je Marie Hladíková, velrybu a mráček navrhla Eva Pelechová (autorka slavných porcelánových retro kelímků)

Tiskací jelen a další skládačky

U stánku papírových a látkových hraček Moles in Holes si můžete vyrobit vlastní balící papír. K dispozici jsou razítka, ze kterých si postupně složíte jelena, vojáčka a další motivy. Bavit to bude hlavně děti:)
Výlet do lesa - krásný tip na dárek od Moles in Holes
Sada razítek je k dispozici v červené (lesní) a modré (cirkusové) variantě.

Zlaté prasátko

Konec hladovění. Na zlaté prasátko už nemusíte čekat. Letos si ho můžete koupit. Najdete ho u expozice studia Muck, které se na letošním Designsupermarketu postaralo o architektonické řešení. Prasátko je z mosazi, váží 830 gramů a je prostě k sežrání.) Ladit s ním budou vánoční ozdoby i betlém.


Ozdoby studia Muck visí na větvičkách uložených v krásných vázách od Romany Vyhnánkové. Jednu pořídíte za 2600 Kč.


Jak jsem psala v úvodu, další fotky najdete na Facebooku Můj dům, můj squat a vám, kteří máte možnost se do Kafkova domu podívat, to vřele doporučuju:) Otevřeno je od deseti do deseti, což platí i pro sobotu, v neděli se brány festivalu zavřou v 18:00.

6 komentářů

  1. Poradite me, kde muzu poridit mracek mimo Designsupermarketu :-) Diky :-) Mette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mette, já myslím, že bude stačit napsat Evě Pelechové - evapelechova@gmail.com Přehled všech světýlek je tady: http://www.hiddenfactory.cz/produkty/

      Vymazat
  2. A mě kde sehnat razítka? děkuji moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednat přes tento mail, prosím:)
      info@molesinholes.com

      Vymazat
  3. Tiskátka byla, zdá se, velký hit. Mluvilo o tom víc lidí. Možná bych měla obnovit ty razítkové workshopy :))).
    Netopýra aka poletuchu asi miluju :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tyhle byly hlavně skvělý tím, jak se skládaly. Parůžek jelena mohl sloužit jako keřík, ruka vojáka jako noha a tak:) Domi tam strávila fakt dobu, tatínek už byl nervózní, že už má jít, ale ona se nedala zviklat a tiskala dokud nedotiskala:)) A poletucha, to je i má láska, ale znáš to. Doma mi to zase rozmluvili.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)