Stránky

Eppi.cz - šperkařské potěšení zrozené v Dánsku

Studentské nápady jsou ty nejlepší a mladé klenotnictví Eppi.cz je toho skvělým důkazem. Za jeho zrozením stojí tři sympatičtí lidé, kteří se poznali během zahraničního pobytu na škole v Dánsku. Eva má excelentní manažerské schopnosti a stejně jako Kiril se dobře vyzná v online marketingu. Trio doplňuje Matej, který má na starosti prodej a s celou myšlenkou "nabídnout šperky jinak a lépe, než se to dosud dělo" vlastně přišel. Odmalička se zajímá o drahé kameny a do diamantů je hotový blázen. A jaký je výsledek téhle krásné spolupráce? Online obchod s nabídkou luxusních šperků, které jsou krásné, kvalitní, maximálně cenově dostupné a navíc mají doživotní záruku. A také svůj příběh, kteří tvoří ti, kdo je nosí...


Prstýnky a náušnice z klenotnictví Eppi.cz

Tým Eppi - zleva sedí Markéta, Jolana, Barbora, Dáša, Eva, Kiril, Matej a Lubka.

Jako první byl v roce 2011 spuštěn slovenský eshop, jehož cílem bylo zaplnit díru na trhu. "Chyběla zde střední kategorie šperků, zákaznický servis byl nedostatečný a celková úroveň online prodeje byla nízká. Základní filozofií bylo přijít s novým způsobem nakupování šperků a s novým přístupem k zákazníkům," vysvětluje Katka, která je v Eppi.cz šéfkou marketingu. Firma, která od roku 2013 provozuje také český eshop, stojí na pevných základech stvořených ze sedmi důležitých hodnot. K nim mimo jiné patří v úvodu zmíněná doživotní záruka, jejíž součástí je i bezplatné čištění šperků. Pokud se váš klenot vlivem každodenního nošení poškrábe nebo zašpiní, stačí ho poslat zlatníkům do Eppi.cz a ti vám ho za pár dní vrátí jako nový.


Prstýnek a náramky z klenotnictví Eppi.cz

Do týmu zlatníků patří Honza zodpovědný za kontrolu kvality, 3D designér šperků Jan a Radka, jejíž hlavní starostí a zároveň velkou radostí je výroba šperků na zakázku. Klenoty si v Eppi.cz totiž můžete nejen vybrat, ale také nechat upravit nebo přímo vyrobit podle svých představ. Značka má v portfoliu také vlastní kolekce, které chce dále rozvíjet. "Plánujeme se zaměřit na moderní jednoduchý desing a tzv. fashion šperky, které by však nebyly bižuterie, ale byly by vyrobené z kvalitních materiálů a dostupné v různých cenových kategoriích," doplňuje Katka. 

Proces výroby diamantového prstýnku z klenotnictví Eppi.cz
 
Náhrdelníky Emelda a Dayna z vlastní kolekce klenotnictví Eppi.cz
Z mého pohledu se klenotnictví Eppi.cz rozhodlo jít zajímavou cestou, kdy na základě dokonalé znalosti oboru, vášně a profesionálního zázemí nabízí krásné kolekce šperků, které díky přímému nákupu od dodavatelů a klenotníků může nabídnout za nejnižší možné ceny. Tento fakt je podpořen i tím, že značka namísto výdajů za drahou reklamu a provoz nablýskaných obchodů rozvíjí osobní vztah se zákazníky a komunikuje s blogery, kteří jí s propagací, tak jako právě teď já, s radostí pomůžou:)

Náhrdelník z klenotnictví Eppi.cz

Navzdory své něžné ženské duši ovšem moje srdce vášní pro šperky nehoří a tak jsem namísto fotek klenotů na mě samotné zvolila cestu, která je mi bližší - tedy psaný text. Snad jsem vám filosofii téhle sympatické značky příjemně přiblížila a na samotné fotky šperků u nás doma možná taky dojde. Zaujala mě totiž možnost výroby šperku na míru a konkrétní příklad prstýnku ve tvaru Olafa. Ledové království je u nás stále velký hit a prstýnek s Elsou by mojí Domi udělal obrovskou radost. V červnu má narozeniny, tak třeba... .)

Prstýnek na míru z klenotnictví Eppi.cz

17 komentářů

  1. Skvělý článek, Iri!! Miluju jejich šperky.

    Měj hezký den,
    Olív

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné ráno Olív, Tvoje vlaštovky z Eppi jsou taky epesní.)

      Vymazat
  2. Moc pekny clanek, hodne zajimavy, o fajn lidech a hezkych produktech. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z nich taky okouzlená.) Moc se mi to celé líbí a Eppi fandím!

      Vymazat
  3. krásne šperky :) nakonci ten prsteň Olafa nemá chybu :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě.) Je super. A ta Elsa, to by byl u mojí Domi hit!

      Vymazat
  4. Překrásné šperky! Ledové království ale není můj šálek kávy, takže ten bych si asi nepořídila, ale třeba prstýnek s tou kytičkou a okolo ní kamínky růžové a fialové/modré, ten se mi MOC moc líbí :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je spíš pro mladší slečny.) Ale ty kytičkové prstýnky baví menší i větší:)

      Vymazat
  5. Krásne šperky a veľmi pekne spracovaný e-shop. Tuším už viem odkiaľ budú moje ďalšie náušnice :) Vďaka za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo, myslím, že si opravdu zaslouží pozornost.

      Vymazat
  6. Parádní článek Iri! Já z fotek ostatních všude možně, hlavně na Instagramu, nabyla dojmu, že Eppi je taková levná bižuterie a dál už jsem se nezajímala. Ale oni mají takové krásy! Hned bych si vybrala několik prstýnků a aspoň dva náhrdelníky! Děkuji za osvětlení! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barb, tak to jsem ráda, že takhle bořím mýty, moc díky za koment. Sláva blogování:)

      Vymazat
  7. Moc krásný článek, skvěle sepsané a zajímavé info!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jsou krásné! Takové neotřelé, ale přesto zajímavé :) Krásně napsaný článek♥
    - Šárka -

    OdpovědětVymazat
  9. Velice zajímavý článek, Iri. Prstýnek Olaf je idealní dárek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je super když někdo rozjede něco takového s originálním nápadem a přístupem a myslím že to lidi ocení, když někdo svoji práci dělá s radostí, dobře a kvalitně. Ať už se jedná o jaké koliv podnikání. A pak jsou vidět i výsledky tak ovšem že záleží i na kvalitní propagaci a marketingu. Někdo si na to najímá i takové firmy, ale samozřejmě je lepší když na to máte vlastní lidí. Jinak šperky moc pěkné, a líbí se mi ta doživotní záruka.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)