Stránky

5 NEJ objevů na festivalu MINI

Když jsem vcházela do bran festivalu mini ve Ville Pellé, těšila jsem se, že se naživo potěším s věcmi, které se mi líbí a znám je jen online. Stalo se ale mnohem víc - za pomoci Domi se mi v oblasti mini skvostů pro děti podstatně rozšířily obzory. Tady je náš top výběr pěti pokladů, po kterých teď budeme obě toužit:)

1. Let's Make Some Great Art

Nové výtvarné metody, nové experimenty a samé skvělé výsledky. Knížky z edice Let's Make Some Great Art mě naprosto uchvátily.


2. Pop Cutie

Nejroztomilejší přívěšky na krk dánské výroby. Klokánci, králíčcí a samozřejmě taky jednorožci:)

Pop Cutie
3. Panenky Břichopas

Doma máme zajíčka, moc se mi líbí kočička, ale o panenkách, které mají k dispozici skříň nebo sprchu, jsem neměla tušení. Domi si jednu přeje k narozkám.)


Panenky se skříní a sprchou od Břichopas

4. Stavebnice Blok

Stavebnici Sevu známe a dokonce stále máme, ale v nabídce české značky Vista je toho mnohem víc. Třeba stavebnice Blok a její krásné edice Flora, Farma nebo Family. Je to hezky vymyšlené a děti to moc baví, jen bych značce prospěl grafický make over.)



5. Novnika od Lucky Koldové se bude vyrábět na zakázku

Návrhářka mi detaily k návrhům její nové kolíbky a hrací podložky prozrazuje v čerstvém rozhovoru pro Czechdesign. Její odpovědi se moc příjemně čtou. 



Pokud máte volné odpoledne a festival mini máte v dosahu, určitě na něj vyražte. Brány Villy Pellé se zavřou v šest večer. 

6 komentářů

  1. Mně se líbí ty jejich stránky (Make Some Great Art ) s mrkajícím prasátkem:p. A kolíbku a podložku chci koupit....to vypadá moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě jsou teda nej ty panenky! Díky, Iri, za super tipy!
    V.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)