Stránky

5 důvodů, proč navštívit nový obchod Dyzajnoff

Ja malý, útulný a nachází se v samém centru Prahy. Jen pár kroků od Národního divadla, od místa, kde se pravidelně pořádá Dyzajn Market. Za zrodem obchůdku Dyzajnoff stojí stejný člověk - Terezie Tunková, kte prostory převzala od Julie, majitelky původního Julius Fashion Shop. Je tedy jasné, že tady najdete nejlepší výběr autorské módy a designových doplňků. A nejen to. Čtěte pět důvodů, proč musíte Dyzajnoff co nejdřív navštívit!

Obchod Dyzajnoff najdete v Ostrovní 20 na Praze 1

Důvod číslo 1: Krásný interiér

Hlavním prvkem zajímavého prostoru je výrazná grafika, která dala podobu zdejším policím a vitrínám, na nichž jsou autorské kousky vystaveny. Systém je modulární a dá se tak přizpůsobit konkrétní příležitosti. Autorem interiérového návrhu je student architektury na UMPRUM Daniel Marko


Důvod číslo 2: Najdete tady ty nejlepší dárky

Pro maminku, pro tatínka, pro kamarádku i pro svou lásku. Výběr je opravdu velký a navíc máte záruku, že vyberete něco krásného a vtipného. Jiné věci tady totiž nejsou:)

Ilustrované hrnečky jsou sázkou na jistotu.

Důvod číslo 3: Mají tady roztomilá zvířátka.

Lištičky, medvídky, srnky i ptáčky. Jsou tak "cute", že prostě nemůžete odolat. Zvířátka jsou hlavním motivem šperků, zdobí hrnečky a najdete je také na kabelkách nebo kosmetických taštičkách. 







Důvod číslo 4: Bude vám to slušet. 

Květiny do vlasů, korálky na krk a na sebe překrásné šatičky ve stylu 50. let, jejichž nadčasový půvab trvá a trvá. A co teprve ty všechny krásné kabelky... aach. Pro kluky tady mají skvělá trička, dřevěné peněženky a pásky. 

Důvod číslo 5: Dáte si tady výbornou kávu. 

Tenhle důvod považuju za naprosto geniální. Káva La Genovese umletá na mlánku ORO se tady podává v krásných mini hrnečcích. Povzbudit se můžete rychlým espressem (za 34 korun) nebo si vychutnat lahodné cappuccino (za 40 korun). A vášnivé milovníky kávy potěší také možnost pořízení ikonických kávovarů Ascaso

Kávovary Ascaso


 Obchod Dyzajnoff najdete v Ostrovní ulici 20. Otevřeno je od pondělí do soboty a to v čase 11:00 až 19:00. Enjoy!

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)