Stránky

HNST.LY uvádí na český trh ikonické smaltované nádobí Falcon

Srdeční záležitost britských domácností s tradicí od roku 1920 se poprvé objevuje na českém trhu. Obchod HNST.LY přichází s kolekcí smaltovaného nádobí Falcon, které je známé svou kvalitou, vysokou odolností a nadčasovým půvabem. Talíře, misky, hrnky, konvičky i zapékací misky v minimalisticky elegantním provedení ozdobí moderní i tradiční kuchyně. 


Smaltovaná konvička, 740 Kč, Smaltované talíře, set 4 ks, 870 Kč, Smaltované misky, set 4 ks, 1099 Kč. Smaltovaný set na pečení, 1940 Kč. Vše k dostání v online obchodě HNST.LY.
 


"Na smaltované nádobí si pamatuju ze svého dětství. Formy, ve kterých svoje produkty vyrábí Falcon, mě ale přesvědčily, že tenhle materiál najde svoje místo i v moderních domácnostech," říká majitelka HNST.LY Bára Perglová. Na smaltovaném nádobí, jehož historie sahá do konce 19. století, obdivuje především odolnost a nadčasovost. Smaltované výrobky Falcon je možné použít na pečení v elektrické i plynové troubě a to až do 270 stupňů Celsia. Praktická je také jejich údržba – jednoduše je můžete dát do myčky. Samostatnou kapitolou je pak ikonický design – není divu, že sněhobílá krása minimalisticky ozdobená modrým proužkým je aktuálním hitem nejen mezi food blogery. 


Nerozbitný smalt

Nádobí Falcon vydrží v domácnosti mnoho dlouhých let. Je totiž nerozbitné. Když se stane, že hrneček nebo třeba misku nešťastně upustíte na zem, střepy nečekejte. Maximálně se jen odloupne vrchní vrstva skloviny, která tak poodkryje ocelový základ. Nádobí můžete i nadále bezpečně používat a prasklinka vašemu kousku navíc dodá jedinečný charakter. A v čem spočívá tajemství této nezdolné kvality? V tradici, poctivé výrobě a jedinečné kombinaci použitých materiálů. Kov chrání před korozí vrstva křemičité taveniny, která má obdobné vlastnosti jako sklo. Základ je tak odolný a povrch krásně hladký a lesklý.

Kreativní interiér

Nádobí Falcon je nadčasové nejen svou kvalitou, ale také vizuální stránkou. A vy si ji můžete dotvořit tak, jak si budete přát. Z hrnku pít ranní čaj nebo do něj uložit tužky, štětce a pastelky. Do misek servírovat oříšky nebo do nich odkládat šperky. V konvičce podávat domácí limonádu a stejně tak ji použít jako netradiční vázu na luční kvítí. Dopřejte svému bydlení eleganci, kterou si můžete měnit podle svých představ. 
Produkty Falcon pořídíte tady, příběh sněhobílého nádobí čtěte na blogu HNST.LY.

2 komentáře

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)