Stránky

Zajímavé články & Designové nápady. Ikea představila katalog 2017.

Na Zahradní slavnost do komunitní zahrady na Smetance jsme vyrazily jako trio. Já, Domi a naše babička. Byla to parádní dámská jízda, kterou nezkazil ani odpolední déšť. Domi se zamilovala do Karolíny z blogu S Vášní pro jídlo, která v soutěži o rychlé pohoštění pro hosty připravila samé parádní věci. Dlouhé minuty postávala u její "plotny" a pozorovala, co a jak vaří. Babička zase laškovala s moderátorem Honzou Musilem, který ji označil jako zvídavou novinářku, a já jsem to celé pozorovala a smála se. Hezké to bylo. A samotný katalog? Úžasný. Opravdu připomíná spíš magazín, ve kterém jsem hltala jeden článek za druhým. Hodně mě potěšil článek od americké copywriterky Ginny Figlar, která píše o tom, co pro ni znamená "švédskost". A samozřejmě jsem se zamilovala do spousty Ikea novinek v čele s akvarelovou kolekcí Kalvia, která do každodenního bydlení vnáší prvky umění.

Foto shrnutí odpoledne, kdy Ikea představila nový katalog 2017.
Po návratu domů jsme se pustily do přípravy okurkové limonády podle blogerky Karolíny. Servírovaly jsme ji v karafě z kolekce 365+.


Ikea katalog 2017

 Distribuce Katalogu IKEA 2017 začíná 11. srpna, v obchodních domech si ho můžete vyzvednout od 2. září. Tak ať vás baví!

8 komentářů

  1. Doufám, že limča chutnala ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já a laškovat?! Vždyť já bych ho ani nepoznala, kdybys mi to neřekla, Irenko.
    Ale rozhodně jsem získala zkušenosti, jak parkovat v Praze 2 (zlaté Malešice :-) Mimo nalezení místa je také důležité mít mince (automat nevrací drobné, stokoruna mi byla k ničemu).
    Nu, a pak už jsme si užívaly zahradní slavnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám si legraci, super to bylo:)

      Vymazat
    2. No nejsem sice z Prahy ale to parkování je tam docela šílené najít nějaké místo proto jezdím parkovat sem je to na okraji Prahy kousek od letiště a pak je tam dobrý spoj do centra :) A nebo když třeba letíte někam na dovolenou.

      Vymazat
  3. Zrovna včera jsme si s mamkou katalog prohlížely, je nejlepší!! ♥ A teď mám kvůli tobě chuť na okurkádu, tak ji půjdu asi zkusit vyrobit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co, výroba vyšla?:)

      Vymazat
    2. Právě teď ji piju a je naprosto výborná, dokonce jsem snad lepší ještě nikde neměla! ♥

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)