Stránky

Designové pexeso

Letošní Designblok nám rozšířil obzory a taky sbírku pexesa. Do naší krabice plné paměťových kartiček se připlížil kluk bez včely v kalhotách, bílá plavkyně, bílý oř, splašený králík a další hrdinové vizuálů předchozích ročníků. Jen je mi líto, že zapomněli na bílou kočičku z loňského plakátu, kočičí dvojici bych vždycky chtěla najít jako první. Z hravé Designblok kolekce jsme vybrali ještě jojo Jo! a blok na kreslení. S jojem to Domi zatím moc nejde, ale v pexesu válí. Poráží celou rodinu:)




Když budete trpěliví, konkrétní Designblok kousky vychytáte na ZOOTu.

Pexeso a jojo jsme fotily na omalovánkovém podkladu od holčičího dua My dvě. Designérky Monika Matějková a Veronika Watzková společně tvoří objekty, které boří hranice mezi dětstvím a dospělostí. Na Designbloku představily kolekci sběratelských předmětů mimozem, jejichž podmnožinou je i stavebnice pro děti. Vidět ji můžete na výstavě Designéři dětem nebo na festivalu mini, který začíná už příští sobotu.

My dvě

4 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Jj, baví nás, ale já jsem ztracená. Jsou tam tři stejný králíci, podobný plavkyně a pod. Vždycky si už myslím, že mám dvojici a néé, jsou jiný.))

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)