Stránky

Kreativní sobota

Začalo to v devět ráno, kdy jsem na sebe hodila tmavé pracovní svršky a vyrazila do Sokola na Vinohradech. V 10:00 tady totiž začínal workshop Krasopísma, kterého jsem se účastnila v té nejlepší blogerské společnosti. Kurz vedla Karolína Stryková z Tabletters, která projekt pod názvem Pen Pals založila se šikovnou Rozi z Minty Finty. Nejdřív jsme dostaly tužku a zkoušely první tahy. Pak se přidal fix, pero a nakonec štětec namáčený do tuše. Učily jsme se základy i pilovaly vlastní písmo. To vše okořeněné zajímavou přednáškou a prokládané kafíčky, čajíčky a jablíčky. Super to bylo.)

To jsme my.) Anička, Olívka, Simča, Sandy a Marťa to fotí. Z povzdálí mávají Rozi s Kájou.
Děkuju Rozi za skvělou fotku :*
Sandy zachytila, že jsem nejen psala, ale taky hodně mluvila.) A ten krásný sešit jsme dostali od Káji jako dárek, ať máme kam trénovat:)

Nadšené, okouzlené, ale taky pořádně hladové jsme kolem druhé vyrazily na oběd. Po menších neshodách v Le Caveau, kde jsme měly rezervaci, ale bohužel ne připravený stůl, jsme po krátké procházce skončily v restauraci Mozaika Burger. Příjemná obsluha, nejlepší hamburgery a skvělá sangria. A taky příchod Marťi a Monči, se kterými jsme probraly vše, co bylo potřeba. Ony ví:)) Zároveň jsme si rozbalily ty nejsladší dárečky z Nordic Day a Bella Rose, o kterých vám brzy napíšu víc. 

Mozaika Burger
Povídaly jsme se, smály se a já jsem skoro zapomněla, že mám ten den další plány. Těšila jsem se na Mint Market - designový trh s originálními věcmi od lokálních tvůrců. Akce se pořádá každou sobotu v Pražské tržnici a její součástí jsou také workshopy a další tvůrčí programy. Do Holešovic jsem dorazila už za tmy, ale i tak jsem si to užila. Omrkla jsem recyklované sklo od Srna, pořídila sexy tričko od La Klara, Makový olej (nejlepší věc na odličování ever) z Havlíkovy apotéky a taky krásnou ilustrovanou pohádku z místního vintage shopu. 



Komplet foto report z Mint Marketu najdete na Facebooku.

Příjemný den jsem zakončila příjemným svařákem a novými plány, čemu všemu se chci do budoucna věnovat (víc kreslit a víc psát, tvořit a setkávat se s těmi, které mám ráda:)

9 komentářů

  1. To vypadá jako superově strávená sobota, jen tak dál, taky to mám ráda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to super, vůbec by mi nevadilo to opakovat častěji.) Jen ten čas... kde ho vzít a mít ho víc?:)

      Vymazat
  2. Makový olej na odličování - jako,že používáte jen ten?To zní dobře..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořídila jsem ho na doporučení a je teda super - odličí jemně a důkladně i voděodolné linky a nezdolnou řasenku, fakt super. Už nebudu používat nic jinýho:)

      Vymazat
  3. To je luxusně strávený den, tiše záávidím.

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to vypadá zajímavě! :) Jináč bych tě ráda pozvala na svůj blog, www.jojovictus.blogspot.com, kde publikuji články na téma modeling, cestování, fashion a lifestyle. :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)