Stránky

Dárky na poslední chvílí? V HNST.LY jsme připraveni!

V poctivém projektu HNST.LY máme několik prosincových novinek. Bára pořídila do obchodu afghánské ručně tkané koberce Kilim od Maimana.cz a zkrášlený interiér nově nafotila. Je to šikulka. Máme také nové plakáty od TerryEmi - překrásné jsou hlavně ručně finišované tisky znamení zvěrokruhu. Škoda, že nejsem váha, ten je nejkrásnější:) Exkluzivně u nás jsou k dostání porcelánové ozdoby na stromeček v pastelových barvách Ema & Julie. Nám už visí na stromečku modrá houbička se zlatými puntíky. Ozdoby byly k dostání i během Early Christmas Shopping - na fotoreport můžete mrknout na Facebooku. Podávalo se cukroví, vánočka a domácí vaječňák. Mňam. A také se zadarmo balily dárky. Balení dárků je v HNST.LY k dispozici i nadále a to v ceně 50 až 100 Kč podle velikosti dárku.


HNST.LY Store se nachází na rozmezí Letné a Holešovic, kousek od Národní Galerie.
Plakáty TerryEmi

Porcelánové ozdoby

A co všechno v HNST.LY najdete? Široký a poctivý výběr dárků: Do bytu, Na tělo i Pro lifestylové potěšení. Konkrétní inspiraci najdete v našem Gift Guide. Až do Vánoc máme otevřeno nejen každý všední den (od 11:00 do 19:00), ale také v sobotu (10:00 až 15:00). V pátek 23. prosince prodloužíme otevírací dobu do 20:00.

Online objednávky přijímáme do 20. prosince: 19. prosince je poslední možnost pro objednání zboží při platbě převodem, 20. prosince je poslední možnost objednání zboží při platbě kartou nebo PayPalem, abychom mohli garantovat doručení do Vánoc.
Každý den na Facebooku otevíráme okénko našeho adventního kalendáře. Kromě speciálních setů, slev nebo dopravy zdarma v něm najdete také blogerské kolekce, recepty i DIY návody. Třeba na domácí balzám na rty, na vaječný koňak podle rodinného receptu, na jemnou dekoraci od Lucie Living nebo na moje cukrová DIY razítka.  

Návod na cukrová razítka včetně receptu na úly je na blogu HNST.LY.
S Bárou, Lenkou, Vojtou a Terkou se v HNST.LY těšíme na poctivou viděnou!

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)