Stránky

HNST.LY ve Forbesu

Začalo to 6. září 2016, kdy mi Petr Šimůnek odpověděl na mail. Šéfredaktor časopisu Forbes zareagoval na pozvánku k otevření obchodu HNST.LY a to tak, že skvěle. Doslova napsal, že projekt vypadá skvěle a drží nám palce. S Bárou jsem skákaly do stropu, protože to je přece něco. Odezva z časopisu, který patří k nejčtenějším a nejprodávanějším ekonomickým titulům (každé číslo si přečte asi 128 000 lidí), je pro malý nezávislý start up prostě pecka. Ta velká ale teprve přišla. Petr Šimůnek totiž nejen napsal, ale rovnou i přišel. Hned druhý den a ještě před otvíračkou. A pak se dlouho nic nedělo. Až teď. Bára Perglová a její HNST.LY září na stránkách speciálu Forbes Woman, který je teď v prodeji. A já jsem šťastná:) Tohle je pořádně sladká odměna za její obrovské nasazení a nadšení, které projektu věnuje. Zvenku to vypadá všechno krásně, ale kdybyste viděli tu dřinu, která se za HNST.LY skrývá, pochopili byste Bářinu obrovskou sílu. Já tu holku prostě žeru.)




Velký obdiv samozřejmě patří také Lence Juchelkové, která Báře od začátku pomáhá, spolu s Vojtou Malinou je autorkou HNST.LY obchodu a v projektu aktuálně zastává roli produkční. A je s ní ohromná legrace. Myslím, že by měla mít vlastní pořad třeba na Radiu Wave nebo tak něco, protože její hlášky mě prostě vždycky dostanou (do dobré a ještě lepší nálady).



Samozřejmě musím také moc poděkovat skvělé a nejlepší Ireně Cápové, která celý speciál vede a je autorkou většiny reportáží včetně té Bářiny. Společnost jí ve Forbes Woman dělá například šéfka českého Googlu Taťána le Moigne nebo datová analytička Dita Přikrylová, která v projektu Czechitas "učí ostatní holky programovat".

Spolu s Forbes Woman můžu doporučit i Forbes Next zaměřený na technologie, které (za)hýbou celým světem. Oba speciály pořídíte za 99 Kč.

4 komentáře

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)