Stránky

Domeček pro panenky

"Dostupná skandinávská krása konečně proniká ve velkém i do dětských pokojíčků," psala jsem loni v dubnu, když jsem na blogu představovala rostoucí kolekci Ikea Flisat. A teď v květnu můžu napsat, že proniká i k nám domů. Pořídili jsme dřevěný domeček pro panenky, který se později může proměnit v poličku na zeď. Domi zatím naplno využívá jeho první funkci a já si hraju spolu s ní:)






Při sestavování domečku jsme si jasně rozdělily úkoly. Já jsem ho sestavovala, Domi se u toho dobře bavila (jako vždycky, když se pouštím do čehokoliv technického:) a pak vybravila dekorace a rozhodla, kde v domečku budou. Nakonec vybavila interiér mini nábytkem Huset a dílo bylo hotové. 


Jako stolek v obýváku nám posloužil obal od budíku Klockis.





Kolekce Flisat, na které se podíleli designéři Sarah Fager a Jon Karlsson, se opravdu povedla. Voní borovicovým dřevem, je důvtipně nadčasová, a i když je jen minimalisticky barevná, děti ji milují. Asi k domečku brzy přidáme i knihovnu a poličku

5 komentářů

  1. Je nadherny, vsechny ty detaily! My uz jednem mame, jiny, jinak bych nevahala. Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná práce... malá taky ujíždí na domečkách a panenkách - stele i plyšákum. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný domeček, já s manželkou pro dceru vytvářel domeček originální. Moc si s ním ale nehraje a nakonec je s domečku spíše polička a odkládací prostor. Pokud někoho bude zajímat ten náš originální domeček najde jej na mém blogu zde zdovolením přikládám odkaz

    Ijacek.007

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, překrásný domeček pro panenky. Inspirovalo mě to k tomu, že naši malé vnučce pořídíme také domeček. Nejdříve jsem myslela, že by děda vnučce nějaký vyrobil. Ale momentálně nemá čas. Tak ji ho koupíme. Na internetu tady jsem jej koupila. Z pozdravem.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)