Stránky

Dream & Fly Day

O Vnitroblocku slyším ze všech stran, ale ještě jsem se tam nikdy nebyla podívat. Příležitost budu mít v sobotu 13. května, kdy se tady pořádá festival Dream & Fly Day. Alternativní holešovický prostor naživo představí osm lekcí jógy z webového portálu Moje jóga. Součástí akce budou také workshopy, otevřená kavárna, minitržiště a přehlídka jógového oblečení od české značky Syn v pohybu. Zní to skvěle a já se moc těším. 

Pozvánka na festival Dream & Fly Day, foto: Jakub Mach
 
„Na festivalu představíme novou designovou kolekci Sduší, která je inspirována známým českým skulpturistou a jeho tvorbou. Naše originální modely si zaslouží jedinečnou prezentaci. Návštěvníci se tak mohou těšit na akroshow," prozrazuje zakladatelka značky Syn v pohybu Kristina Synek. 

Pozvánka na festival Dream & Fly Day, foto: Jakub Mach

Já se kromě přehlídky plánuju zúčastnit také Akrojógy pro začátečníky, která začne v pět. Kompletní program festivalu, jehož cílem je podle pořadatelů propojit lidi, otevřít jógu novým zájemcům a vzájemně se inspirovat, najdete na Facebooku v události akce. „Chceme dát našim předplatitelům i ostatním jógovým nadšencům možnost zažít jejich oblíbené instruktory naživo, nejen na videích. Chceme si tak trochu ulítnout od myšlenek a starostí do světa snění a samozřejmě se u toho také dobře protáhnout," vzkazují tvůrci Mojí jógy. 
Jógový deník z portálu Moje jóga
 
Festival je otevřený všem milovníkům jógy - začátečníkům i pokročilým. Cena za jednotlivou lekci bude 140 Kč, zvýhodněné celodenní vstupné vyjde na 900 Kč. Při zakoupení tří lekcí najednou získáte bonus v podobě voucheru na čtrnáctidenní předplatné Mojí jógy.

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)