Stránky

Dětská oslava vol.8

Ta první byla spíš pro rodiče. Slavili jsme u kamarádky v domě se zahradou a Domi kousla svého  spoluoslavence do tvářičky.  Chtěla mu dát narozeninovou pusu. On nechtěl:) Velké vzpomínky máme na tu třetí, která se odehrála na Letné. Vsadili jsme na hezké počasí a vyšlo to. A super povedená byla pětiletá ve Vypáleném koťátku, kde se nejen slavilo, ale také malovalo na keramiku. Letos jsme to chtěli zopakovat, ale bohužel už oslavy nedovolují. Děti prý moc křičí. A tak křičely doma. U nás doma. Místo malování jsme dělali koláže, modelovali z fima a hráli hry. Domi si přála jen kamarádky ze školy (tímto se omlouvám všem známým, které jsem oproti předchozím letem nepozvala) a bylo znát, že se znají a rozumí si. Nikdo se nepohádal, nikdo se nepopral, jen maminka večer totálně odpadla (děti ne:).


Pusinky byly stejně jako dort z Erhartovy cukrárny, která nikdy nezklame.
Jeden z dárků pro naši malou mořskou vílu.




Koláže...

Děti byly sice hodné, ale nebylo to jen tak. Jsem si jistá, že kdybych neměla připravený program, který jsme s Domi pečlivě vymyslely, semele se mela:) Daly jsme dohromady pět stanovišť a klasicky odměňovaly razítkem. Kdo měl vyplněný arch, mohl si vybrat mini dáreček. Ke kolážím, skládačkám a fimu jsme ještě přidaly salón, kde se barvily vlasy (pomocí jednoho z dárků:), a taky focení polaroidem. Zadarmo jsme si ho půjčily v PolaroidLove a děti byly u vytržení:) Foťák jsme pak využily i další den, kdy se pořádala oslava v rodinném kruhu - slavíme my všechny červnové (Domi, já a babička).



Z propriet od Papírek&Večírek to na celé čáře vyhrál jednorožec:)


Každá jiná, ale všechny jsme příbuzný:)

Obrovský dík za velkou pomoc při organizaci a korigování dětí patří mojí sestře Anežce, která si v mini verzi vyzkoušela, co ji čeká od září, kdy nastupuje do školky jako učitelka na plný úvazek:)

7 komentářů

  1. Jednoduše krása, to muselo být ale prima ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná a povedená oslava. Oslavenkyni jen to nejlepší přejí :) A sestře hodně zdaru ve školce, já od září začínám taky učit, výtvarnou výchovu, moc se na těším. S pozdravem Anastasia

    https://tasiaanastasia.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme a přeju hodně štěstí a radosti při učení:)

      Vymazat
  3. Skvěle se Vám to povedlo, Iri!

    OdpovědětVymazat
  4. Do správného dětského pokojíku patří pěkná nástěnka, můžete mrknout k nám, výběr je opravdu veliký. A pokud jsou děti menší, tak je ideální i magnetická tabule, pořád lepší, než malovat po zdech :D

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)