Stránky

Komiksová DIY nástěnka

Po nástěnce ve tvaru komiksové bubliny koukám už dlouho. Jenže když už jsem konečně narazila na tu pravou (třeba tu od Bloomingville), kterou bych chtěla, odradila mě cena. Přemýšlela jsem, že si ji vyrobím sama. Prostě koupím plát korku a stejně jako v případě origami lištičky si vyřežu, co potřebuju. Jenže jsem se k tomu pořád nedostávala a nedostávala... až mě jednou osvítil jeden ultra jednoduchý nápad: Nástěnku vyrobím jako "myslící" bublinu z kulatého prostírání. Stačila chvilka (a jeden nákup v Hornbachu) a bylo hotovo. 



Na výrobu DIY komiksové nástěnky toho potřebujete opravdu jen málo - vystačíte si s kulatým prostíráním plus dvěma podtácky pod skleničky a oboustrannou páskou. Pak samozřejmě ještě musíte vybrat hezký obrázek někoho, kdo si něco myslí.) Může to být dekorativní samolepka, obrázek z časopisu nebo vaše fotka:)


Jako šablona na kolečko mi posloužil pihovaný pohárek od Markéty Držmíškové.

Komiksové DIY najdete v zářijovém vydání Marianne bydlení, které je právě teď v prodeji. Výroba komiksové nástěnky je součástí mého článku na téma "pokojíčky pro teenagery", na kterém jsem se dokonale vyřádila. Už se těším, až ho jednou budu zařizovat pro Domi.))




Zářijové Marianne bydlení

V aktuálním vydání najdete také kupóny na 17. ročník Dnů Marianne se slevami až 70 procent. Já se určitě chystám do BoConcept, H&M Home a Designpropagandy.

1 komentář

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)