Stránky

Konec moře

Když ji spatříte poprvé, máte pocit, že je daleko, i když je blízko. Mluví klidně, potichu a dává si pozor, abyste náhodou nezjistili, jaká doopravdy je. Pak se s ní vidíte podruhé, potřetí, počtvrté... ale až tak při pátém setkání začínáte tušit. Že má pikantní smysl pro humor. Že vnímá věci jinak než ostatní. Že je stejně hodná jako krásná. A taky že umí kreslit a psát. O tom druhém se můžete přesvědčit v její literární premiéře Konec moře s ilustracemi od Lady Brůnové. 

Zuzka Kučerová: Konec moře
Zuzka je profík přes zkratky. Umí třeba vtěstnat svoje vztahy do jedinýho nadpisu.)
 
Poctivá houbička z HNST.LY tu není náhodou. I Zuzčina knížka je poctivá. Od začátku do konce vyrobená u nás a s její koupí příspějete na provoz krizové telefonické Linky seniorů, kterou od roku 2002 provozuje Elpida.

Zuzka píše o zdánlivě běžných životních situacích, které zažíváme úplně všichni, a tak je i dobře známe. Schválně, kolikrát se v knížce poznáte. Možná se párkrát i zastydíte, ale o hodně víckrát se zasmějete. A hlavně, a to je nejdůležitější, se hluboce zamyslíte. Nad naší společností i sami nad sebou. Myslím, že každý z vás si v knížce najde tu svou. Kapitolu. Tou mojí je "Změna". Až po jejím přečtení jsem konečně a navždy pochopila, že změnit se můžeme jen my sami. Ostatní změnit nemůžeme a změnu ve vlastním nitru za nás nikdo jiný neudělá. Jsme v tom sami. Tak do toho. Už teď je pozdě. 


Knížku Konec moře pořídíte buď online přes eshop Elpidy nebo offline na několika místech:

Výdejny ZOOT: Anděl, Hlavní nádraží, Dejvická, Budějovická a Celnice


Kavárny: EMA Espresso Bar a Mama Coffee

Papírna: Luxusní lokální papírnictví, které knížku tisklo. 


Komplet informace jsou k dispozici na webu Konec moře, přes který stačí kliknout a knížku objednat. Těším se, až mi napíšete, jak se vám líbila.

1 komentář

  1. byla jsem pro ní v sobotu v mama coffee u divadla Minor, ale vůbec o ní nevěděli, skočila jsem tedy pro ponožky od babičky na Dyzajn market

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)