Stránky

Píšu scénář pro svou novou ložnici

Zatím v ní mám jen postel, která tu doufám nebude dlouho, protože je dětská a mému dospělému tělu úplně nevyhovuje.) Pak jednu vintage skříňku, co asi dřív sloužila jako botník a já v ní skladuju fén, časopisy a všechny nabíječky. Ta se mi moc líbí, tak bych ji tu ráda zachovala. Štěstím jsou dvě komody, kam můžu dát většinu oblečení, šaty a košile věším na stojan od Master&Master. To je zatím jediný skvost, který ve své ložnici mám. Kluci, díky za něj!

Stojan na oblečení od Master&Master

Celý svůj život, kterým myslím knížky, fotky, obrázky, sešity, zápisníky a pár dalších drobností, se schovává v krabicích umístěných pod postelí. Asi si tak dokážete představit, jak ráda v téhle části bytu trávím čas. Dá se říct, že tady v podstatě opravdu jen spím. Utěšuju se tím, že je to prozatimní, ale zároveň je mi jasné, jak moc se finální zařízení může odložit. A proto mi zatím nezbývá, než snít. Než svou ložnici zrealizuju, budu o ní psát. A tím pádem si ji můžu do sytosti idealizovat.

Píšu, tedy sním.)

Scénou je můj pokoj, který se na plátně mění v podkroví, kde jsem posledních šest let usínala. Proč? Protože se mi po něm stýská. Aktérem jsem jenom já sama, protože teď sama opravdu jsem. Ne tedy v celém bytě, ale v ložnici ano.) Mezi set designéry jsme povolala celé osazenstvo dánské značky Hay, amsterdamské duo Scholten & Baijings a k tomu Veroniku Jirouškovou, aby mi ložnici vyzdobila vintage poklady, které umí najít jen ona, a taky jejím ledním medvědem.

Podkrovní ložnice se střešními okny Velux, které se dají pohodlně otevřít, i když je u nich postel, a propustí maximum světla.

Pléd a zrcadla od HAY

TO BE CONTINUED...

1 komentář

  1. Super mám ráda podkrovní byty hlavně ty střešní okna a celkově tu atmosféru tam. Sice v takovém nebydlíme ale třeba někdy s rodinnou budeme. Ale zrovna teďka sháníme taky do ložnice a postel a nějakou tu matraci a zatím nevíme jakou si vybrat, jak postel tak i matraci na matrace jsme koukali zatím tady ale dneska je opravdu spousty obchodu a eshopu kde si vybrat.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)