Stránky

Když single mum padne vyčerpáním

Každé léto se u nás sejde hrozně moc věcí. Škola v přírodě, Domčina oslava narozenin, organizace prázdnin a letos navíc ještě speciální číslo věnované severskému designu, které jsme připravili jako extra skvost v rámci Marianne Bydlení. Všechno šlo dobře, všechno se povedlo, ale najednou tělo řeklo dost. A tak jsem den před tiskem naprosto odpadla a poslední korekce posílala z postele. S horečkou a nechutnou bolestí krku a hlavy. Týden trvalo, než jsem se dala dohromady a díky bohu za to, že má Domi taky fungujícího tatínka.) Dali mi tři dny volna na kurýrování, které jsem v podstatě celé prospala. Takže teď už je to zase v cajku, my balíme do Vídně a vy se 19. července můžete těšit na Nordic Speciál by Marianne Bydlení.

Kdo se vyzná, určitě na titulce poznal Julinku od Radush Style. Z dalších blogerek se můžete těšit na Evi z Gather Moments, Editu z Whiteblue World nebo Olívku z Mode De Boulangerie. A taky na rozhovor s Fantastic Frank, bydlení designérky Hanny Dalrot a na příběh o zrození skandinávského designu. Trochu poboříme černobílé mýty a namísto nich odhalíme barevné kontrasty, materiálové kombinace i originální nápady založené na odvaze, harmonii a autenticitě – právě tyto ingredience totiž tvoří hlavní skandinávské kouzlo. A vy k němu s každým otočením stránky budete blíž... 

Já sama se na tenhle skandinávský bonbónek strašně těším, i když od prvního do posledního písmenka vím, co v něm bude:) I tak to ale bude moje malá interiérová bible, po které sáhnu vždycky, když dostanu chuť na úpravu našeho bydlení. Což vzhledem k novým stěhovacím plánům bude asi docela brzo. 

Takže na severskou viděnou 19. července!

3 komentáře

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)