Stránky

Výlet do Vídně

Nic proti tradičním rodinám, ale já si tu naši alternativní nemůžu vynachválit. Když je jeden z nás s Domi, program je čistě přizpůsoben jí, a když je s tím druhým, můžeme zase v klidu pracovat a věnovat se vlastním věcem. Žádné dohadování, co a jak dělat nebo jak trávit dovolenou. Nikdo nikomu do ničeho nemluví a spokojení jsme všichni tři. My dvě aktuálně s výletem do Vídně, kam jsme vyrazily ještě s mojí mladší sestrou Anežkou. Já tyhle naše holčičí cesty miluju a tahle mi to jen potvrdila. Usmívám se, jen to píšu.)

Airbnb jsem vyzkoušela úplně poprvé a je to přesně tak super, jak všichni říkali.)

Neodolaly jsme a pořídily německou Vogue, jenom jsme ji musely s Domi trošku vylepšit, byla krapet nudná.)
V Palmenhaus jsme čekaly, než přestne pršet, ale bylo to nadlouho, tak jsme šly ještě do Alebrtiny, kam se holkám sice původně nechtělo, ale jak se jim tam pak líbilo.




Abych náš krátký výlet shrnula - čtyřhodinová cesta vlakem byla víc než příjemná, uteklo to raz dva. Ubytování ve starém činžáku super krásné a místní doprava stejně rychlá a pohodlná jako u nás. Zoo i Schmetterlinghaus byly stejně krásné, jak jsme si je vysnily, Prater mě docela zklamal. Marně bych hledala pět rozdílu mezi Výstavištěm. Ale holky byly spokojené, takže nač si stěžovat.) 

Zbytek fotek na FB, případné dotazy tady i tam. A krásné prázdniny všem!

2 komentáře

  1. Dobrý den, mohu poprosit o odkaz na ubytování ? Přes Airb. se odhodlávám již dlouho něco zamluvit a Vámi vyzkoušené a ověřené ubytování ve Vídni by se mi napoprvé moc líbilo. Díky moc za Váš čas. Denisa Stuchlá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, čtu to až teď, tdy je odkaz: https://www.airbnb.cz/rooms/9835969?euid=d0de54b3-1bea-fc06-ecf6-95429466c10f

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)