Stránky

Přichází Mariannebydleni.cz!

Po dlouhých 15 letech na trhu se náš časopis konečně dočkal vlastního webu. Nevím, jestli jste to vůbec zaregistrovali, ale dřív fungovala jen záložka na Marianne.cz. Teď už konečně jedeme sami za sebe přes Mariannebydleni.cz a asi si dokážete představit, jak mě to coby rozenou online girl naplňuje radostí:) Tisk má svou krásu, ale "vyrostla" jsem v agentuře, kde bylo všechno hned a já tuhle rychlost a aktuálnost prostě miluju, protože se mi už tehdy dostala do krve. 

Mariannebydleni.cz

K mým hlavním rubrikám patří Novinky a Lidé a místa, kam píšu současné dění ze světa designu, pořizuju rozhovory s lidmi (ano, znova oživuju Den s..., který jsem dřív psala pro Bonami:) a snažím se zkrátka upozornit na všechno, co stojí za to.) Občas si smlsnu taky na Inspiraci a vzácně něco přidám do Poradny. Zuby si naopak brousím na sekci Ke stažení, kde třeba budou loňské motivy balících papírů od českých ilustrátorů, ale taky plno dalších věcí. 

Do novinek patří i upozornění na každé nové číslo, teď aktuálně Říjnové. Potěší vás čerstvou svěží podobu co do textů i grafiky, tak honem pro něj.)

Tak co, jak se vám líbí?:)

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)