Stránky

Vyplatí se investovat do drahých bot?

Otázka, na kterou posledních pět let hledám odpověď. Boty nikdy nepatřily k mým vášním a tak jsem se dost často rozhodovala podle ceny a prostě je časem vyměnila. Když jsem si čas od času pořídila pár od Geox nebo Ecco, byla to pro mě spíš výjimečnější investice a nějak jsem co do kvality a pohodlnosti nepoznala velký rozdíl. Teď ale mířím výš. Sním o ručně šitých skvostech od severské značky INCH2, která je nechává vyrábět u šikovných evropských ševců. A jak konkrétně vypadá můj nazouvací sen? Dobře, že sedíte, protože za chvilku úžasem ztratíte balanc i dech. 


Brogue Boots by INCH2



Než se ale odhodlám dát za jeden pár bot skoro 9000 Kč, budu chodit v něčem dostupnějším. Štěstí, že na Zootu je aktuálně slevová kampaň na kotníčkové boty, bez kterých se v nadcházejících plískanicích neobejdu. Pokud jste na tom stejně, klikněte si pro svůj pár, než bude za šest hodin zase o 15 procent dražší. 

Moji černí favorité: Semišové UGGsky, Futuristické, Se cvočky a Klasika od Aldo

6 komentářů

  1. ševců, ševců!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Minulý rok jsem si pořídila Timberland boty, což jsou mé nejdražší boty, jaké jsem si kdy koupila :-D a rozhodně tohoto kupu nelituji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jedna věc jsou drahé boty, ale druhá věc taky je, jak se o ně starat a to nejen zvenku. Důležité je taky vědět, jak boty vyčistit zevnitř a odstranit tak třeba pot.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)