Stránky

Takhle se to dělá! Vyšperkovat, zpropagovat, prodat!

Vzpomínáte si, jak jsem před pár lety psala o skvostném bydlení italské krásky Atheny Calderone v New Yorku? Bývalá modelka, příležitostná herečka a dnes interiérová designérka původní industriální loft pomocí zkušeností a vlastního citu proměnila v útulnou oázu klidu protkanou uměním, už v něm ale zase nebydlí. (Takhle to dělá pořád, se synem a mužem vždycky něco koupí, chvilku tam jsou a pak to zase prodají a jdou renovovat něco dalšího). Tahle taktika ovšem neslouží jen pro zábavu, ale dá se díky ní taky hezky vydělat. Calderonovi byt koupili za 2,9 milionů dolarů a prodali o rovný milion dráž. A kdo je šťastný nový kupec? Dánský architekt Bjarke Ingels, zakladatel studia Big!



Obývák je spojený s ne úplně velkým kuchyňským koutem, který by Atheně nevadil větší, ale i tak je v něm všechno, co potřebuje pro naplnění své kulinářské vášně. Tu sdílí na svém blogu eye swoon, který je spolu s webem její interiérové firmy Rawlins Calderone zdrojem všech fotek.


No, co na to říct... v podobných cenách se aktuálně pohybují i pražské reality, jen v korunách:) Jedna je u nás aktuálně ve hře, tak stay tuned, o jejím vývoji vás budu brzy informovat.)

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)