Stránky

ROOM #239

Když jsem se loni hlásila na kurz módní ilustrace, nenapadlo mě, že se kromě základů kreslení dozvím také detailní info ke vznikající kolekci šperků, které podle mě brzy způsobí hotovou módní revoluci. Jsou totiž nejen dokonale krásné, ale hlavně koncepčně promyšlené, a koncept je přesně to, co mi v nových kolekcí čehokoli většinou dost chybí. Přivítejte ROOM #239 - ručně vyráběnou bižuterii návrhářky Terezy Otáhalíkové, která vám umožní projevit vlastní já.



Photo - Stan Gomov, Model- Adéla P (New Aliens Agency), MUA- Dita Genin, Art Director/ Designer Tereza Otáhalíková, Supervize- Olo Křížová, Clothes- Jakub Polanka - Bibloo concept store, Location- Hotel Maximilian




Název kolekce odráží pocit v hotelovém pokoji, kde jste mimo zavedenou rutinu i tváře, které denně potkáváte. Na povrch se dere anonymní svoboda. Jste tu jen vy. A přesně tak je to i se štrasovými šperky, které jsou výrazné a přitom minimalistické. Jedinečné i univerzální. Dotvořit jejich osobitost je čistě jen a jen na vás.

A co k dlouhým náušnicím nosit? Stačí toho málo. Černá barva, hladké materiály a hodně nahé kůže. 

Černo-hladko-průhledné skvosty hledejte na Zootu.


Náušnice a další doplňky budou brzy v prodeji online. Pokud jste nedočkaví, s autorkou se můžete spojit přes Instagram

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)